притисни ентер »

Samsung потврди: Не ги прекинува чиповите Exynos
Samsung потврди: Не ги прекинува чиповите Exynos

Samsung потврди: Не ги прекинува чиповите Exynos

Samsung потврди: Не ги прекинува чиповите Exynos Samsung ги отфрли шпекулациите дека го прекинува производството на сопствените Exynos чипови. Бројни гласини во текот на изминатите недели сугерираа дека јужнокорејската компанија ќе престане да имплементира Exynos чипови во своите водечки телефони за 2023/2024 година. Исто така, беше споменато дека

Samsung потврди: Не ги прекинува чиповите Exynos

Samsung потврди: Не ги прекинува чиповите Exynos

Samsung ги отфрли шпекулациите дека го прекинува производството на сопствените Exynos чипови. Бројни гласини во текот на изминатите недели сугерираа дека јужнокорејската компанија ќе престане да имплементира Exynos чипови во своите водечки телефони за 2023/2024 година. Исто така, беше споменато дека Samsung може целосно да го запре производството на

Samsung потврди: Не ги прекинува чиповите Exynos

Samsung потврди: Не ги прекинува чиповите Exynos

Samsung ги отфрли шпекулациите дека го прекинува производството на сопствените Exynos чипови. Добивај вести на вибер Бројни гласини во текот на изминатите недели сугерираа дека јужнокорејската компанија ќе престане да имплементира Exynos чипови во своите водечки телефони за 2023/2024 година. Исто така, беше споменато дека Samsung може целосно да го