притисни ентер »

Димитриеска Кочоска: Над 65% од вработените земаат плата помала од 25 илјади денари, а голем број работници ги изгубија работните места
Димитриеска Кочоска: Над 65% од вработените земаат плата помала од 25 илјади денари, а голем број работници ги изгубија работните места

Димитриеска Кочоска: Над 65% од вработените земаат плата помала од 25 илјади денари, а голем број работници ги изгубија работните места

Реалноста во Македонија е дека над 65 проценти од вработените работат за месечна плата помала од 25 илјади денари, огромен број граѓани ги изгубија своите работни места, претежно ниско платени и дека состојбата во економијата е навистина лоша. Ова го истакна Гордана Димитриеска Кочоска, член на Извршниот комитет на ВМРО-ДПМНЕ на денешната трибина насловена

Димитриеска Кочоска: Над 65% од вработените земаат плата помала од 25 илјади денари

Димитриеска Кочоска: Над 65% од вработените земаат плата помала од 25 илјади денари

Реалноста во Македонија е дека над 65 проценти од вработените работат за месечна плата помала од 25 илјади денари, огромен број граѓани ги изгубија своите работни места, претежно ниско платени и дека состојбата во економијата е навистина лоша. Ова го истакна Гордана Димитриеска Кочоска, член на Извршниот комитет на ВМРО-ДПМНЕ на денешната трибина насловена

Димитриеска Кочоска: Над 65% од вработените земаат плата помала од 25 илјади денари

Димитриеска Кочоска: Над 65% од вработените земаат плата помала од 25 илјади денари

Реалноста во Македонија е дека над 65 проценти од вработените работат за месечна плата помала од 25 илјади денари, огромен број граѓани ги изгубија своите работни места, претежно ниско платени и дека состојбата во економијата е навистина лоша. Ова го истакна Гордана Димитриеска Кочоска, член на Извршниот комитет на ВМРО-ДПМНЕ на денешната трибина насловена

ВИДЕО | Димитриеска-Кочоска: Над 65% од вработените земаат плата помала од 25 илјади денари

ВИДЕО | Димитриеска-Кочоска: Над 65% од вработените земаат плата помала од 25 илјади денари

ВИДЕО | Димитриеска-Кочоска: Над 65% од вработените земаат плата помала од 25 илјади денари Слободен печат Пред 14 секунди Фото: Facebook/Христијан Мицкоски Реалноста во Македонија е дека над 65 отсто од вработените работат за месечна плата помала од 25 илјади денари, огромен број граѓани ги изгубија своите работни места, претежно ниско платени и дека

Димитриеска Кочоска: Над 65 отсто од вработените земаат плата помала од 25.000 денари, а голем број работници ги изгубија работните места

Димитриеска Кочоска: Над 65 отсто од вработените земаат плата помала од 25.000 денари, а голем број работници ги изгубија работните места

Реалноста во Македонија е дека над 65 проценти од вработените работат за месечна плата помала од 25 илјади денари, огромен број граѓани ги изгубија своите работни места, претежно ниско платени и дека состојбата во економијата е навистина лоша. Ова го истакна Гордана Димитриеска Кочоска, член на Извршниот комитет на ВМРО-ДПМНЕ на денешната трибина насловена

ДИМИТРИЕСКА-КОЧОСКА: Со што се фалат кога 65 отсто вработени земаат плата пониска од 25 000 денари!

ДИМИТРИЕСКА-КОЧОСКА: Со што се фалат кога 65 отсто вработени земаат плата пониска од 25 000 денари!

Реалноста во Македонија е дека над 65 проценти од вработените работат за месечна плата помала од 25 илјади денари, огромен број граѓани ги изгубија своите работни места, претежно ниско платени и дека состојбата во економијата е навистина лоша. Ова го истакна Гордана Димитриеска Кочоска, член на Извршниот комитет на ВМРО-ДПМНЕ на денешната трибина насловена

Димитриеска Кочоска: Над 65% од вработените земаат плата помала од 25 илјади денари, а голем број работници ги изгубија работните места

Димитриеска Кочоска: Над 65% од вработените земаат плата помала од 25 илјади денари, а голем број работници ги изгубија работните места

Реалноста во Македонија е дека над 65 проценти од вработените работат за месечна плата помала од 25 илјади денари, огромен број граѓани ги изгубија своите работни места, претежно ниско платени и дека состојбата во економијата е навистина лоша. Ова го истакна Гордана Димитриеска Кочоска, член на Извршниот комитет на ВМРО-ДПМНЕ на денешната трибина насловена

Димитриеска Кочоска: Над 65% од вработените земаат плата помала од 25.000 денари, а голем број работници ги изгубија работните места

Димитриеска Кочоска: Над 65% од вработените земаат плата помала од 25.000 денари, а голем број работници ги изгубија работните места

Димитриеска Кочоска: Над 65% од вработените земаат плата помала од 25.000 денари, а голем број работници ги изгубија работните места Реалноста во Македонија е дека над 65 проценти од вработените работат за месечна плата помала од 25 илјади денари, огромен број граѓани ги изгубија своите работни места, претежно ниско платени и дека состојбата во економијата

Многумина останаа без работа, над 65 отсто од вработените земаат плата под 25 000 денари

Многумина останаа без работа, над 65 отсто од вработените земаат плата под 25 000 денари

Реалноста во Македонија е дека над 65 проценти од вработените работат за месечна плата помала од 25 илјади денари, огромен број граѓани ги изгубија своите работни места, претежно ниско платени и дека состојбата во економијата е навистина лоша. Ова го истакна Гордана Димитриеска Кочоска, член на Извршниот комитет на ВМРО-ДПМНЕ на денешната трибина насловена