притисни ентер »

Не прифаќаме најсиромашните да го покриваат тригодишниот грабеж на Буџетот
Не прифаќаме најсиромашните да го покриваат тригодишниот грабеж на Буџетот

Не прифаќаме најсиромашните да го покриваат тригодишниот грабеж на Буџетот

Откако стана очигледно дека „блескавиот“ Буџет на државава е брутално ограбен и не може да издржи ниту неколкунеделна криза, бидејќи за изминативе три години луѓето кои претходно седејќи 11 години во опозиција, гладни за незаработени милиони, на најразлични начини, испумпаа се’ што можеше да се испумпа од него, преку „иновативни“ компании, преку сомнителни