притисни ентер »

По 100 и 200 евра од општина Бутел за најдобрите основци
По 100 и 200 евра од општина Бутел за најдобрите основци

По 100 и 200 евра од општина Бутел за најдобрите основци

Под мотото „По правилниот пат чекорам” општина Бутел ја продолжува традицијата која ја започнаа минатите години и доделија  парични ваучери на најдобрите ученици од општинските основни училишта! Како што информираше првиот човек на општината Дарко Костовски беа доделени парични ваучери во вредност од 12.000 денари и 6.000 денари на најдобрите ученици