притисни ентер »

Вториот концерт од концертната турнеја со наслов ТАНГО ПРИКАЗНА ќе се одржи на 12- ти јуни во Офицерскиот Дом, Битола
Вториот концерт од концертната турнеја со наслов ТАНГО ПРИКАЗНА ќе се одржи на 12- ти јуни во Офицерскиот Дом, Битола

Вториот концерт од концертната турнеја со наслов ТАНГО ПРИКАЗНА ќе се одржи на 12- ти јуни во Офицерскиот Дом, Битола

Вториот концерт од концертната турнеја со наслов ТАНГО ПРИКАЗНА ќе се одржи на 12 – ти јуни , ( среда ) во Офицерскиот Дом, Битола во 20:00 часот . На концертот во Битола љубителите на музиката и танцот ќе имаат концертно танго доживување со камерниот состав „Агогик ” и сценски настап на Владанка Колева и Онур Мок од ,,Центар 213″. Концертната турнеја

Втор концерт со наслов Танго Приказна на 12-ти јуни

Втор концерт со наслов Танго Приказна на 12-ти јуни

Вториот концерт од концертната турнеја со наслов ТАНГО ПРИКАЗНА ќе се одржи на 12-ти јуни, во Офицерскиот Дом, Битола во 20:00 часот. На концертот во Битола љубителите на музиката и танцот ќе имаат концертно танго доживување со камерниот состав "Агогик" и сценски настап на Владанка Колева и Онур Мок од "Центар 213". Концертната турнеја ТАНГО ПРИКАЗНА