притисни ентер »

Артан Нежни и Зоче Коленичарче
Артан Нежни и Зоче Коленичарче

Артан Нежни и Зоче Коленичарче

Артан Нежни и Зоче Коленичарче Во оксиморонската земја од Југоисточна Европа со идиотска северна придавка, државичка која нема пасоши за своите граѓани затоа што ајваните од власта ги потрошија на светските нарко-босови и терористи, а од неодамна „имат снемано“ и возачки дозволи, свидетелства и регистерски таблички, протекторат во кој е многу полесно