притисни ентер »

Солза Грчева: Во Словенија за прв пат на пописот, во графата каде секогаш стоело: Македонец, стои Граѓанин на Р.Северна Македонија
Солза Грчева: Во Словенија за прв пат на пописот, во графата каде секогаш стоело: Македонец, стои Граѓанин на Р.Северна Македонија

Солза Грчева: Во Словенија за прв пат на пописот, во графата каде секогаш стоело: Македонец, стои Граѓанин на Р.Северна Македонија

Читам дека во Словенија за прв пат на пописот, во графата каде секогаш стоело: Македонец, стои Граѓанин на Р.Северна Македонија. Ромите кои немаат држава, секаде се запишуваат како Роми, а ние сме само без идентитет. Да не се заборави овој срам кој ни го донесоа Проектантот, Изведувачот и Подизведувачите. и добро е што имаше претседателски избори,