притисни ентер »

Кој е најдобриот тип на тренинг според возраста?
Кој е најдобриот тип на тренинг според возраста?

Кој е најдобриот тип на тренинг според возраста?

Вежбањето не пружа само подобрување на вашата моментална форма. Секоја минута помината во вежбање го зајакнува вашето тело против можни болести во далечна иднина. Една нова студија од Медицинскиот факултет Милер на Универзитетот во Мајами покажа дека ако го одржувате вашето здравје до средината на 40-тите години, ќе имате 37 отсто помал ризик од мозочен

Точка интервју со Марија Кочевска: Пилатес тренингот на Реформер овозможува брзи резултати кои се чувствуваат подолг период

Точка интервју со Марија Кочевска: Пилатес тренингот на Реформер овозможува брзи резултати кои се чувствуваат подолг период

Во светот постојат безброј облици на физички вежби, но во последно време сè почесто слушаме за STOTT PILATES методот на вежбање. Практикуван и од страна на многу познати личности како Викторија и Дејвид Бекам, STOTT PILATES ја стекнува својата популарност помеѓу љубителите на физичката активност и добриот изглед, а повеќе за тоа што тој претставува,

Марија Кочевска: Пилатес тренингот на Реформер овозможува брзи резултати кои се чувствуваат подолг период

Марија Кочевска: Пилатес тренингот на Реформер овозможува брзи резултати кои се чувствуваат подолг период

Во светот постојат безброј облици на физички вежби, но во последно време сè почесто слушаме за STOTT PILATES методот на вежбање. Практикуван и од страна на многу познати личности како Викторија и Дејвид Бекам, STOTT PILATES ја стекнува својата популарност помеѓу љубителите на физичката активност и добриот изглед, а повеќе за тоа што тој претставува,