притисни ентер »

Фестивалот Егзит одложен за во август
Фестивалот Егзит одложен за во август

Фестивалот Егзит одложен за во август

Српските власти соопштија дека музичкиот фестивал Егзит ќе се одржи кон крајот на август бидејќи тогаш, според нивните очекувања, епидемијата со коронавирусот ќе биде ставена под контрола. На фестивалот, кој првично беше закажан за средината на јули, како што јавува агенцијата АФП, требаа да настапат меѓудругите и Дејвид Гета, Тига и Фетбој слим. Српската

Фестивалот Егзит одложен за во август

Фестивалот Егзит одложен за во август

Српските власти усвоија препорака фестивалот Егзит, наместо во јули да се одржи кон крајот на август, бидејќи тогаш се очекува стивнување на пандемијата со коронавирусот. – Усвоивме препорака Егзит да се одложи за август, бидејќи до тогаш ќе биде целосно мирна ситуацијата во цела Европа, изјави српската премиерка Ана Брнабиќ, додавајќи дека целта на

Српската премиерка замоли „Егзит“ да не се откажува туку да се одржи во август!

Српската премиерка замоли „Егзит“ да не се откажува туку да се одржи во август!

Иако ЕГЗИТ (Exit) фестивалот неодамна објави дека годинава нема да се одржи во својот стандарден формат и термин, премиерката на Србија Ана Брнабиќ вчера ги замоли организаторите да не го откажуваат фестивалот, изјавувајќи дека препорака на Кризниот штаб е одложување за август имајќи го предвид драстичното подобрување на здравствената ситуација во

Српската влада го премести фестивалот Егзит во август

Српската влада го премести фестивалот Егзит во август

Српската влада предложи одложување, а не целосно откажување на годинашниот Егзит. Еден од најголемите музички фестивали во Европа требаше да се одржи од 9 до 12 јули, но српската премиерка Ана Брнабиќ препорача негово поместување во август, во услови кога фестивалите и музичките настани се откажуваат низ цел свет поради пандемијата на коронавирусот

Фестивалот Егзит ќе се одржи во август

Фестивалот Егзит ќе се одржи во август

Српската премиерка Ана Брнабиќ изјави денеска дека е усвоена препорака фестивалот Егзит да се одржи во август. – Усвоивме препорака Егзит да се одложи за август, бидејќи очекуваме дека до тогаш ќе биде целосно мирна ситуацијата во цела Европа, истакна Брнабиќ пред новинари во Нови Сад. Таа додаде дека целта на препораката е „фестивалот да се помести,

Фестивалот Егзит ќе се одржи во август

Фестивалот Егзит ќе се одржи во август

Српската премиерка Ана Брнабиќ изјави денеска дека е усвоена препорака фестивалот Егзит да се одржи во август. – Усвоивме препорака Егзит да се одложи за август, бидејќи очекуваме дека до тогаш ќе биде целосно мирна ситуацијата во цела Европа, истакна Брнабиќ пред новинари во Нови Сад. Таа додаде дека целта на препораката е „фестивалот да се помести,

Фестивалот Егзит ќе се одржи во август

Фестивалот Егзит ќе се одржи во август

– Српската премиерка Ана Брнабиќ изјави денеска дека е усвоена препорака фестивалот Егзит да се одржи во август. – Усвоивме препорака Егзит да се одложи за август, бидејќи очекуваме дека до тогаш ќе биде целосно мирна ситуацијата во цела Европа, истакна Брнабиќ пред новинари во Нови Сад. Таа додаде дека целта на препораката е „фестивалот да се помести,

„Егзит“ ќе се одржи во август

„Егзит“ ќе се одржи во август

Српската премиерка Ана Брнабиќ изјави денеска дека е усвоена препорака фестивалот Егзит да се одржи во август. – Усвоивме препорака Егзит да се одложи за август, бидејќи очекуваме дека до тогаш ќе биде целосно мирна ситуацијата во цела Европа, истакна Брнабиќ пред новинари во Нови Сад. Таа додаде дека целта на препораката е „фестивалот да се помести,

Фестивалот Егзит ќе се одржи во август

Фестивалот Егзит ќе се одржи во август

Српската премиерка Ана Брнабиќ изјави денеска дека е усвоена препорака фестивалот Егзит да се одржи во август. – Усвоивме препорака Егзит да се одложи за август, бидејќи очекуваме дека до тогаш ќе биде целосно мирна ситуацијата во цела Европа, истакна Брнабиќ пред новинари во Нови Сад. Таа додаде дека целта на препораката е „фестивалот да се помести,