притисни ентер »

Ова е глума достојна за Оскар! (2 дел)
Ова е глума достојна за Оскар! (2 дел)

Ова е глума достојна за Оскар! (2 дел)

Сценариото оди вака: Крадец провалува во станот на две осамени девојки. Тие го фаќаат на дело, а тој ги моли да не викаат полиција, затоа што не сакал да се врати во затворот. Тогаш, внимавајте сега, на плавушата ѝ текнува како да се нагодат :). Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат