притисни ентер »

Јелена Карлеуша: Очекувајте пукање од сите топови, на MAC претставувам нова песна! ВИДЕО
Јелена Карлеуша: Очекувајте пукање од сите топови, на MAC претставувам нова песна! ВИДЕО

Јелена Карлеуша: Очекувајте пукање од сите топови, на MAC претставувам нова песна! ВИДЕО

Јутјуб/Скриншот „Песната која ја пушти Милиграм во етерот е нешто што нема врска со мојот звук, јас сум тука само гостин дваесетина секунди, тоа е звукот на Милиграм и не е нешто што јас ќе го претставам во 2019 година. Една нова песна ќе претставам на MAC Awards“, вели Јелена Карлеуша и додава: „Очекувајте пукање од сите топови! Ќе ја користиме сета

КАРЛЕУША: На „MAC“ сакам да настапам со Карди Б!

КАРЛЕУША: На „MAC“ сакам да настапам со Карди Б!

„Песната која ја пушти Милиграм во етерот е нешто што нема врска со мојот звук, јас сум тука само гостин дваесетина секунди, тоа е звукот на Милиграм и не е нешто што јас ќе го претставам во 2019 година. Една нова песна ќе претставам на MAC Awards“, вели Јелена Карлеуша и додава: „Очекувајте пукање од сите топови! Ќе ја користиме сета можна опрема

Очекувајте пукање од сите топови, на MAC претставувам нова песна!

Очекувајте пукање од сите топови, на MAC претставувам нова песна!

„Песната која ја пушти Милиграм во етерот е нешто што нема врска со мојот звук, јас сум тука само гостин дваесетина секунди, тоа е звукот на Милиграм и не е нешто што јас ќе го претставам во 2019 година. Една нова песна ќе претставам на MAC Awards", вели Јелена Карлеуша и додава: „Очекувајте пукање од сите топови! Ќе ја користиме сета можна опрема

Очекувајте пукање од сите топови, на MAC претставувам нова песна!

Очекувајте пукање од сите топови, на MAC претставувам нова песна!

„Песната која ја пушти Милиграм во етерот е нешто што нема врска со мојот звук, јас сум тука само гостин дваесетина секунди, тоа е звукот на Милиграм и не е нешто што јас ќе го претставам во 2019 година. Една нова песна ќе претставам на MAC Awards", вели Јелена Карлеуша и додава: „Очекувајте пукање од сите топови! Ќе ја користиме сета можна опрема