притисни ентер »

Затвореник осуден за убиство се обесил во затворот во Идризово
Затвореник осуден за убиство се обесил во затворот во Идризово

Затвореник осуден за убиство се обесил во затворот во Идризово

Затвореник осуден за убиство денес се обесил во затворот во Идризово. Информацијата за МКД.мк ја потврдил и директорот на Управата за извршување на санкции, Јовица Стојановиќ. Повеќе детали околу овој случај од таму ни најавија откако ќе биде готов целосниот извештај за настанот. Според првичните информации телото на починатиот било најдено околу пладне

Се обеси затвореник во Идризово

Се обеси затвореник во Идризово

Денеска околу пладне во затворот Идризово вработените и затворениците го пронашле мртвото тело на затвореник од Кавадарци, кој си го одзел животот со бесење. Станува збор за младо момче осудено на повеќе од 20 години затвор за повеќе тешки кривични дела меѓу кои и убиство. Директорот на Управата за извршување санкции Јовица Стојановиќ оваа информација

Кавадарчанец се обеси во затворот во Идризово - бил осуден на затвор за повеќе кривични дела

Кавадарчанец се обеси во затворот во Идризово - бил осуден на затвор за повеќе кривични дела

Embedded video for Кавадарчанец се обеси во затворот во Идризово - бил осуден на затвор за повеќе кривични дела 39 годишен затвореник во Идризово утрово е пронајден обесен во затворското одделение Амбуланта. Информацијата за Сител ја потврди в.д директорот на казнено поправната установа кој вели дека најверојатно се работи за самоубиство, но се уште

Осуденик се обеси во  Идризово

Осуденик се обеси во Идризово

Затвореник осуден за убиство денес се обесил во затворот во Идризово. Станува збор за  лице од Кавадарци, осудено за убиство на затворска казна од 22 години. Местото на настанот е обезбедено, а екипи на МВР ја водат истрагата за овој настан.

Се обеси затвореник во Идризово

Се обеси затвореник во Идризово

Денеска околу пладне во затворот Идризово вработените и затворениците го пронашле мртвото тело на затвореник од Кавадарци, кој си го одзел животот со бесење. Станува збор за човек осуден на повеќе од 20 години затвор за повеќе тешки кривични дела меѓу кои и убиство. Телото на починатиот е предадено на органите кои се очекува да ги утврдат околностите

Осуденик од Кавадарци се обеси во затворот во Идризово

Осуденик од Кавадарци се обеси во затворот во Идризово

Share Tweet Share Share Email Comments Лице од Кавадарци осудено за убиство си го одзеде животот со бесење во затворот во Идризово. Oколу пладне во затворот вработените и затворениците го пронашле мртвото тело на затвореник од Кавадарци, кој си го одзел животот со бесење. Станува збор за човек осуден на повеќе од 20 години затвор за повеќе тешки кривични

Се обеси затвореник во Идризово

Се обеси затвореник во Идризово

Осуденик за убиство се обеси во затворот во Идризово. Oколу пладне во затворот вработените и затворениците го пронашле мртвото тело на затвореник од Кавадарци, кој си го одзел животот со бесење. Станува збор за човек осуден на повеќе од 20 години затвор за повеќе тешки кривични дела меѓу кои и убиство. Телото на починатиот е предадено на органите кои

Се обеси затвореник во Идризово

Се обеси затвореник во Идризово

Затвореник осуден за убиство денес се обесил во затворот во Идризово. Информацијата за МКД.мк ја потврдил и директорот на Управата за извршување на санкции, Јовица Стојановиќ. Повеќе детали околу овој случај од таму ни најавија откако ќе биде готов целосниот извештај за настанот. Според првичните информации телото на починатиот било најдено околу пладне

Затвореник во Идризово си го одзел животот

Затвореник во Идризово си го одзел животот

Денеска околу пладне во затворот Идризово вработените и затворениците го пронашле мртвото тело на затвореник од Кавадарци, кој си го одзел животот со бесење. Станува збор за човек осуден на повеќе од 20 години затвор за повеќе тешки кривични дела меѓу кои и убиство. Телото на починатиот е предадено на органите кои се очекува да ги утврдат околностите

Осуденик за убиство се обеси во затворот во Идризово

Осуденик за убиство се обеси во затворот во Идризово

Затвореник осуден за убиство денес се обесил во затворот во Идризово. Информацијата за МКД.мк ја потврди и директорот на Управата за извршување на санкции, Јовица Стојановиќ. Повеќе детали околу овој случај од таму ни најавија откако ќе биде готов целосниот извештај за настанот. Според првичните информации телото на починатиот било најдено околу пладне