притисни ентер »

Ветив , пилот проекти.
Ветив , пилот проекти.

Ветив , пилот проекти.

Сите знаат дека не може да биде точно, односно не можат да бидат вработени 300 пилоти од селото Арачиново, изјави премиерот Зоран Заев на денешната прес-конференција, одговарајќи на новинарско прашање. „Дефинитивно не сме ветиле 300 пилоти. Сме ветиле работи за кои што постојат пилот-проекти. Државата нема потреба од 300 пилоти”, рече Заев. Премиерот

Заев: Ветив пилот-проекти, а не пилоти во Арачиново

Заев: Ветив пилот-проекти, а не пилоти во Арачиново

Сите знаат дека не може да биде точно, односно не можат да бидат вработени 300 пилоти од селото Арачиново, изјави премиерот Зоран Заев на денешната прес-конференција, одговарајќи на новинарско прашање. Сите знаат дека не може да биде точно, односно не можат да бидат вработени 300 пилоти од селото Арачиново, изјави премиерот Зоран Заев на денешната

Заев: Ветив пилот-проекти, а не пилоти во Арачиново

Заев: Ветив пилот-проекти, а не пилоти во Арачиново

Сите знаат дека не може да биде точно, односно не можат да бидат вработени 300 пилоти од селото Арачиново, изјави премиерот Зоран Заев на денешната прес-конференција, одговарајќи на новинарско прашање. „Дефинитивно не сме ветиле 300 пилоти. Сме ветиле работи за кои што постојат пилот-проекти. Државата нема потреба од 300 пилоти“, рече Заев. Тој додаде

ЦВЕТАНОВА ЗА АРАЧИНОВО: Небулоза е 300 пилот-проекти исто како и 300 пилоти

ЦВЕТАНОВА ЗА АРАЧИНОВО: Небулоза е 300 пилот-проекти исто како и 300 пилоти

Триста пилоти или 300-пилот проекти секако е небулозно, вели поранешната министерка за култура Ганка Цветанова, во врска со релативизирањето на премиерот Зоран Заев за исјавата за пилотите во Арачиново. - Понекогаш е подобро да се премолчи. Ама кога станува збор за Заев, препорачливо е најчесто. Имено, 300 пилоти или 300 пилот-проекти секако е небулоза,

Заев- 300 пилоти не сме ветиле, тоа се пилот-проекти

Заев- 300 пилоти не сме ветиле, тоа се пилот-проекти

Премиерот Зоран Заев денеска ги демантираше изјавите на локалното население од Арачиново дека СДСМ им ветил вработување на 300 пилоти од селото. „300 пилоти не сме ветиле, пилот-проекти се тоа. Државата нема таков ресурс за да вработува 300 пилоти. Со секоја почит за сите професии во Арачиново, такви профили нема ни во мое Муртино, ниту во Скопје,

Заев: Ветив пилот-проекти, а не пилоти во Арачиново

Заев: Ветив пилот-проекти, а не пилоти во Арачиново

Сите знаат дека не може да биде точно, односно не можат да бидат вработени 300 пилоти од селото Арачиново, изјави премиерот Зоран Заев на денешната прес-конференција, одговарајќи на новинарско прашање. „Дефинитивно не сме ветиле 300 пилоти. Сме ветиле работи за кои што постојат пилот-проекти. Државата нема потреба од 300 пилоти“, рече Заев. Тој додаде

Заев: Ветив пилот-проекти, а не пилоти во Арачиново

Заев: Ветив пилот-проекти, а не пилоти во Арачиново

Сите знаат дека не може да биде точно, односно не можат да бидат вработени 300 пилоти од селото Арачиново, изјави премиерот Зоран Заев на денешната прес-конференција, одговарајќи на новинарско прашање. „Дефинитивно не сме ветиле 300 пилоти. Сме ветиле работи за кои што постојат пилот-проекти. Државата нема потреба од 300 пилоти“, рече Заев. Тој додаде

ЦВЕТАНОВА ЗА АРАЧИНОВО: Небулоза е 300 пилот-проекти исто како и 300 пилоти

ЦВЕТАНОВА ЗА АРАЧИНОВО: Небулоза е 300 пилот-проекти исто како и 300 пилоти

Триста пилоти или 300-пилот проекти секако е небулозно, вели поранешната министерка за култура Ганка Цветанова, во врска со релативизирањето на премиерот Зоран Заев за исјавата за пилотите во Арачиново. – Понекогаш е подобро да се премолчи. Ама кога станува збор за Заев, препорачливо е најчесто. Имено, 300 пилоти или 300 пилот-проекти секако е небулоза,

Заев: Ветив пилот-проекти, а не пилоти во Арачиново

Заев: Ветив пилот-проекти, а не пилоти во Арачиново

Фото: Маја Јанева-Илиева Сите знаат дека не може да биде точно, односно не можат да бидат вработени 300 пилоти од селото Арачиново, изјави премиерот Зоран Заев на денешната прес-конференција, одговарајќи на новинарско прашање. – Дефинитивно не сме ветиле 300 пилоти. Сме ветиле работи за кои што постојат пилот-проекти. Државата нема потреба од 300 пилоти

НЕДОРАЗБИРАЊЕ БИЛО – Заев: Ветив пилот-проекти, а не пилоти во Арачиново

НЕДОРАЗБИРАЊЕ БИЛО – Заев: Ветив пилот-проекти, а не пилоти во Арачиново

Сите знаат дека не може да биде точно, односно не можат да бидат вработени 300 пилоти од селото Арачиново, изјави премиерот Зоран Заев на денешната прес-конференција, одговарајќи на новинарско прашање. „Дефинитивно не сме ветиле 300 пилоти. Сме ветиле работи за кои што постојат пилот-проекти. Државата нема потреба од 300 пилоти“, рече Заев. Тој додаде