притисни ентер »

Тренчевска од трибината „Најдоброто за нашата општина”: Централно место во нашите политики имаат граѓаните, нивните потреби и приоритети, затоа довербата во СДСМ постојано расте
Тренчевска од трибината „Најдоброто за нашата општина”: Централно место во нашите политики имаат граѓаните, нивните потреби и приоритети, затоа довербата во СДСМ постојано расте

Тренчевска од трибината „Најдоброто за нашата општина”: Централно место во нашите политики имаат граѓаните, нивните потреби и приоритети, затоа довербата во СДСМ постојано расте

Изминатите години креиравме политики, проекти и активности, и на централно и на локално ниво кои значат подобар стандард на граѓаните, поголеми плати на работниците, поголеми пензии на пензионерите, кои го унапредуват квалитетот на живот на сите граѓани, истакна членката на ИО на СДСМ Јована Тренчевска на трибината „Најдоброто за нашата општина” во

Тренчевска:Централно место во нашите политики имаат граѓаните

Тренчевска:Централно место во нашите политики имаат граѓаните

Изминатите години креиравме политики, проекти и активности, и на централно и на локално ниво кои значат подобар стандард на граѓаните, поголеми плати на работниците, поголеми пензии на пензионерите, кои го унапредуват квалитетот на живот на сите граѓани, истакна членката на ИО на СДСМ Јована Тренчевска на трибината „Најдоброто за нашата општина" во

Тренчевска од трибината „Најдоброто за нашата општина“: Централно место во нашите политики имаат граѓаните, нивните потреби и приоритети

Тренчевска од трибината „Најдоброто за нашата општина“: Централно место во нашите политики имаат граѓаните, нивните потреби и приоритети

Изминатите години креиравме политики, проекти и активности, и на централно и на локално ниво кои значат подобар стандард на граѓаните, поголеми плати на работниците, поголеми пензии на пензионерите, кои го унапредуват квалитетот на живот на сите граѓани, истакна членката на ИО на СДСМ Јована Тренчевска на трибината „Најдоброто за нашата општина“ во

СДСМ ја зголеми пензијата и социјалната помош, вели Тренчевска

СДСМ ја зголеми пензијата и социјалната помош, вели Тренчевска

-Изминатите години креиравме политики, проекти и активности, и на централно и на локално ниво кои значат подобар стандард на граѓаните, поголеми плати на работниците, поголеми пензии на пензионерите, кои го унапредуват квалитетот на живот на сите граѓани, истакна членката на ИО на СДСМ Јована Тренчевска на трибината „Најдоброто за нашата општина“ во

ВИДЕО | Тренчевска: Централно место во нашите политики имаат граѓаните, нивните потреби и приоритети

ВИДЕО | Тренчевска: Централно место во нашите политики имаат граѓаните, нивните потреби и приоритети

ВИДЕО | Тренчевска: Централно место во нашите политики имаат граѓаните, нивните потреби и приоритети Слободен печат Пред 4 минути Фото: СДСМ Изминатите години креиравме политики, проекти и активности, и на централно и на локално ниво кои значат подобар стандард на граѓаните, поголеми плати на работниците, поголеми пензии на пензионерите, кои го унапредуват

Тренчевска од Пробиштоп: Централно место во нашите политики имаат граѓаните- нивните потреби

Тренчевска од Пробиштоп: Централно место во нашите политики имаат граѓаните- нивните потреби

Изминатите години креиравме политики, проекти и активности, и на централно и на локално ниво кои значат подобар стандард на граѓаните, поголеми плати на работниците, поголеми пензии на пензионерите, кои го унапредуват квалитетот на живот на сите граѓани, истакна членката на ИО на СДСМ Јована Тренчевска на трибината „Најдоброто за нашата општина“ во

Тренчевска: Централно место во нашите политики имаат граѓаните, нивните потреби и приоритети

Тренчевска: Централно место во нашите политики имаат граѓаните, нивните потреби и приоритети

Изминатите години креиравме политики, проекти и активности, и на централно и на локално ниво кои значат подобар стандард на граѓаните, поголеми плати на работниците, поголеми пензии на пензионерите, кои го унапредуват квалитетот на живот на сите граѓани, истакна членката на ИО на СДСМ Јована Тренчевска на трибината „Најдоброто за нашата општина“ во

Тренчевска: СДСМ ја зголеми пензијата и социјалната помош

Тренчевска: СДСМ ја зголеми пензијата и социјалната помош

Изминатите години креиравме политики, проекти и активности, и на централно и на локално ниво кои значат подобар стандард на граѓаните, поголеми плати на работниците, поголеми пензии на пензионерите, кои го унапредуват квалитетот на живот на сите граѓани, истакна членката на ИО на СДСМ Јована Тренчевска на трибината „Најдоброто за нашата општина“ во