притисни ентер »

Додадена опција за директни пораки на фотографиите во Google Photos
Додадена опција за директни пораки на фотографиите во Google Photos

Додадена опција за директни пораки на фотографиите во Google Photos

Google Photos е одличен начин да зачувате неограничен број на фотографии и секогаш да имате пристап до нив без разлика каде се наоѓате. Компанијата постојано тестира нови функции и сега е подготвена со новото ажурирање на мобилната апликација. Најинтересно подобрување е опцијата за додавање директни пораки на фотографиите во Google Photos. Идејата

Веќе можеме да додаваме коментари кон фотографиите во Google Photos

Веќе можеме да додаваме коментари кон фотографиите во Google Photos

Google Photos е одличен начин да зачувате неограничен број на фотографии и секогаш да имате пристап до нив без разлика каде се наоѓате. Компанијата постојано тестира нови функции и сега е подготвена со новото ажурирање на мобилната апликација. Најинтересно подобрување е опцијата за додавање директни пораки на фотографиите во Google Photos. Идејата

Google Photos добива пораки

Google Photos добива пораки

Една од најдобрите работи во врска со бившата Google+ платформа беше токму големата фотографска заедница, па корисниците најмногу споделуваа и коментираа на фотографиите. Иако напорите на компанијата Google на полето на социјалните платформи е работа на минатото, сепак не се откажува од поврзувањето на корисниците во рамките на различните сервиси.