притисни ентер »

„Алонсо или Шумахер? Тоа е како да ме прашувате Меси или Роналдо“
„Алонсо или Шумахер? Тоа е како да ме прашувате Меси или Роналдо“

„Алонсо или Шумахер? Тоа е како да ме прашувате Меси или Роналдо“

Флавио Бријаторе поранешниот шеф на Бенетон, го споредил ривалството на Фернандо Алонсо и Михале Шумахер со ривалството што владее помеѓу Лионел Меси и Кристијано Роналдо. Бријаторе во минатото имал можност да работи и со Алонсо и со Шумахер. „Ме прашувате кој е подобар Шумахер или Аонсо? Тоа е исто како да ме прашате да решам кој е подобар Меси или

Бријаторе: Шумахер се бореше со Сена, а сега Хамилтон само треба да заврши

Бријаторе: Шумахер се бореше со Сена, а сега Хамилтон само треба да заврши

Во негов познат стил, Флавио Бријаторе го даде своето мислење за споредбите меѓу Михаел Шумахер и Луис Хамилтон, кои сè повеќе се прават. Луис сега е шесткратен светски шампион и, при нова титула, дури можеше да го изедначи рекордот на Михаел од седум титули оваа година, што никој не веруваше дека никогаш ќе се случи. И покрај неспорните успеси на

Бријаторе: Шумахер се бореше со Сена, а сега Хамилтон само треба да заврши

Бријаторе: Шумахер се бореше со Сена, а сега Хамилтон само треба да заврши

Во негов познат стил, Флавио Бријаторе го даде своето мислење за споредбите меѓу Михаел Шумахер и Луис Хамилтон, кои сè повеќе се прават. Луис сега е шесткратен светски шампион и, при нова титула, дури можеше да го изедначи рекордот на Михаел од седум титули оваа година, што никој не веруваше дека никогаш ќе се случи. И покрај неспорните успеси на

Бријаторе: Шумахер се бореше со Сена, а сега Хамилтон само треба да заврши

Бријаторе: Шумахер се бореше со Сена, а сега Хамилтон само треба да заврши

Во негов познат стил, Флавио Бријаторе го даде своето мислење за споредбите меѓу Михаел Шумахер и Луис Хамилтон, кои сè повеќе се прават. Луис сега е шесткратен светски шампион и при нова титула, дури може да го изедначи рекордот на Михаел од седум титули оваа година, што никој не веруваше дека никогаш ќе се случи. И покрај неспорните успеси на Хамилтон,

Бријаторе: Шумахер се бореше со Сена, а сега Хамилтон само треба да заврши

Бријаторе: Шумахер се бореше со Сена, а сега Хамилтон само треба да заврши

– Во негов познат стил, Флавио Бријаторе го даде своето мислење за споредбите меѓу Михаел Шумахер и Луис Хамилтон, кои сè повеќе се прават. Луис сега е шесткратен светски шампион и, при нова титула, дури можеше да го изедначи рекордот на Михаел од седум титули оваа година, што никој не веруваше дека никогаш ќе се случи. И покрај неспорните успеси на

Бријаторе: Шумахер имаше конкуренција за разлика од Хамилтон

Бријаторе: Шумахер имаше конкуренција за разлика од Хамилтон

Во негов познат стил, Флавио Бријаторе го даде своето мислење за споредбите меѓу Михаел Шумахер и Луис Хамилтон, кои сè повеќе се прават. Луис сега е шесткратен светски шампион и, при нова титула, дури можеше да го изедначи рекордот на Михаел од седум титули оваа година, што никој не веруваше дека никогаш ќе се случи. И покрај неспорните успеси на

Бријаторе во свој стил: Шумахер имаше конкуренција за разлика од Хамилтон

Бријаторе во свој стил: Шумахер имаше конкуренција за разлика од Хамилтон

Еден од најконтроверзните личнсти кога е во прашање Формула 1 е секако Флавио Бријаторе. Тој го даде своето мислење за споредбите меѓу Михаел Шумахер и Луис Хамилтон, кои сè почесто се прават. Луис сега е шесткратен светски шампион и, при нова титула, дури може да го изедначи рекордот на Михаел од седум титули оваа година, што никој не веруваше дека

Бријаторе: Шумахер се бореше со Сена, а сега Хамилтон само треба да заврши

Бријаторе: Шумахер се бореше со Сена, а сега Хамилтон само треба да заврши

Бракли, 26 март 2020 (МИА) – Во негов познат стил, Флавио Бријаторе го даде своето мислење за споредбите меѓу Михаел Шумахер и Луис Хамилтон, кои сè повеќе се прават. Луис сега е шесткратен светски шампион и, при нова титула, дури можеше да го изедначи рекордот на Михаел од седум титули оваа година, што никој не веруваше дека никогаш ќе се случи. И

„Алонсо или Шумахер? Тоа ви е исто како да ме прашате за Меси и Роналдо“

„Алонсо или Шумахер? Тоа ви е исто како да ме прашате за Меси и Роналдо“

Легендарниот Формула 1 работник, Флавио Бриаторе, немаше соодветен одговор за тоа кој беше подобар меѓу двете легенди на овој спорт, Фернандо Алонсо и Михаел Шумахер. Италијанскиот бизнисмен, кој своевремено беше шеф во редовите на тимот кој сега не постои - Бенетон, ривалството на Алонсо и Шумахер го споредува со она меѓу фудбалските асови Кристијано

„Алонсо или Шумахер? Тоа е како да ме прашувате Меси или Роналдо“

„Алонсо или Шумахер? Тоа е како да ме прашувате Меси или Роналдо“

Флавио Бријаторе поранешниот шеф на Бенетон, го споредил ривалството на Фернандо Алонсо и Михале Шумахер со ривалството што владее помеѓу Лионел Меси и Кристијано Роналдо. Бријаторе во минатото имал можност да работи и со Алонсо и со Шумахер. „Ме прашувате кој е подобар Шумахер или Аонсо? Тоа е исто како да ме прашате да решам кој е подобар Меси или