притисни ентер »

Мето Јовановски ќе почива во Алејата на заслужените граѓани
Мето Јовановски ќе почива во Алејата на заслужените граѓани

Мето Јовановски ќе почива во Алејата на заслужените граѓани

Македонскиот театарски, филмски и телевизиски актер Мето Јовановски, ќе почива во Алејата на заслужените граѓани на градските гробишта Бутел во Скопје, одлучија надлежните градски власти. Телото на покојникот ќе биде изложено во капела во градските гробишта Бутел од 11 до 11 и 30 часот. Потоа со поворка неговото тело ќе биде пренесено во црквата „Св

Достоинствено простување од актерот Мето Јовановски

Достоинствено простување од актерот Мето Јовановски

Денеска, градот Скопје во кој актерот Мето Јовановски, што ненадејно почина во 77 година, го помина најголемиот дел од животот, неговата родна Малешевија и цела Македонија, достојно ќе се простат со најдобриот македонски актер на сите времиња. Мето Јовановски, со одлука на надлежните градски власти, ќе почива во Алејата на истакнати уметници. Телото

МЕТО ЈОВАНОВСКИ ЌЕ ПОЧИВА ВО АЛЕЈАТА НА ЗАСЛУЖНИ ГРАЃАНИ Погребното опело ќе го изврши г.г. Стефан

МЕТО ЈОВАНОВСКИ ЌЕ ПОЧИВА ВО АЛЕЈАТА НА ЗАСЛУЖНИ ГРАЃАНИ Погребното опело ќе го изврши г.г. Стефан

Македонскиот театарски, филмски и телевизиски актер Мето Јовановски, ќе почива во Алејата на заслужените граѓани на градските гробишта Бутел во Скопје, одлучија надлежните градски власти. Телото на покојникот ќе биде изложено во капела во градските гробишта Бутел од 11 до 11 и 30 часот. Потоа со поворка неговото тело ќе биде пренесено во црквата „Св

Достоинствено простување од актерот Мето Јовановски

Достоинствено простување од актерот Мето Јовановски

Денеска, градот Скопје во кој актерот Мето Јовановски, што ненадејно почина во 77-та година, го помина најголемиот дел од животот, неговата родна Малешевија и цела Македонија, достојно ќе се простат со најдобриот македонски актер на сите времиња. Мето Јовановски, со одлука на надлежните градски власти, ќе почива во Алејата на истакнати уметници. Телото

Достоинствено простување од актерот Мето Јовановски

Достоинствено простување од актерот Мето Јовановски

Денеска, градот Скопје во кој актерот Мето Јовановски, што ненадејно почина во 77-та година, го помина најголемиот дел од животот, неговата родна Малешевија и цела Македонија, достојно ќе се простат со најдобриот македонски актер на сите времиња. Мето Јовановски, со одлука на надлежните градски власти, ќе почива во Алејата на истакнати уметници. Телото

Ќе почива во Алејата на истакнати уметници - Последен поздрав за актерот Мето Јовановски

Ќе почива во Алејата на истакнати уметници - Последен поздрав за актерот Мето Јовановски

Денеска, градот Скопје во кој актерот Мето Јовановски, што ненадејно почина во 77-та година, го помина најголемиот дел од животот, неговата родна Малешевија и цела Македонија, достојно ќе се простат со најдобриот македонски актер на сите времиња. Мето Јовановски, со одлука на надлежните градски власти, ќе почива во Алејата на истакнати уметници. Телото

Актерот Мето Јовановски денеска ќе биде погребан во Алејата на заслужните граѓани на градските гробишта Бутел

Актерот Мето Јовановски денеска ќе биде погребан во Алејата на заслужните граѓани на градските гробишта Бутел

Македонскиот театарски, филсмки и телевизиски актер Мето Јовановски, со одлука на надлежните градски власти, ќе почива во Алејата на заслужените граѓани на градските гробишта Бутел во Скопје Телото на покојникот од 11 до 11 и 30 часот ќе биде изложено во капела во градските гробишта Бутел. Потоа со поворка неговото тело ќе биде пренесено во црквата