притисни ентер »

Втор ден протест на такси возачите на Бит Пазар

Втор ден протест на такси возачите на Бит Пазар

Самостојните такси возачи од Скопје втор ден денеска ја блокираат крстосницата меѓу Трговскиот центар Мавровка и судовите со барање да им се овозможи користење на дел од старата такси постојка на Бит Пазар. Таксистите во разговор за МИА, најавија дека денеска ќе ја блокираат крстосницата се до 16:30 часот доколку не се оствари средба или не добијат

Таксистите на протест

Таксистите на протест

И покрај новата локација за такси возилата на Бит Пазар, таксистите бараат дозвола за неколку коли да паркираат на старото место пред влезот на пазарот. Од вчера со дваесетина автомобили ја блокираат крстосницата кај судовите поради незадоволство од новите правила да чекаат патници на облежаните места, а се жалат и на паричните казни од сообраќајната

Втор ден протест на такси возачите на Бит Пазар

Втор ден протест на такси возачите на Бит Пазар

Самостојните такси возачи од Скопје втор ден денеска ја блокираат крстосницата меѓу Трговскиот центар Мавровка и судовите со барање да им се овозможи користење на дел од старата такси постојка на Бит Пазар. Таксистите во разговор за МИА, најавија дека денеска ќе ја блокираат крстосницата се до 16:30 часот доколку не се оствари средба или не добијат

Продолжува протестот на такси возачите на Бит Пазар

Продолжува протестот на такси возачите на Бит Пазар

Самостојните такси возачи од Скопје втор ден денеска ја блокираат крстосницата меѓу Трговскиот центар Мавровка и судовите со барање да им се овозможи користење на дел од старата такси постојка на Бит Пазар. Таксистите во разговор за МИА, најавија дека денеска ќе ја блокираат крстосницата се до 16:30 часот доколку не се оствари средба или не добијат

Втор ден протест на такси возачите на Бит Пазар

Втор ден протест на такси возачите на Бит Пазар

Самостојните такси возачи од Скопје втор ден денеска ја блокираат крстосницата меѓу Трговскиот центар Мавровка и судовите со барање да им се овозможи користење на дел од старата такси постојка на Бит Пазар. Таксистите најавија дека денеска ќе ја блокираат крстосницата се до 16:30 часот доколку не се оствари средба или не добијат некаков одговор од

Tаксистите контра Шилегов: Лага е дека ќе им пречиме на граѓаните

Tаксистите контра Шилегов: Лага е дека ќе им пречиме на граѓаните

Самостојните такси возачи од Скопје втор ден денеска ја блокираат крстосницата меѓу Трговскиот центар Мавровка и судовите со барање да им се овозможи користење на дел од старата такси постојка на Бит Пазар. Таксистите најавија дека денеска ќе ја блокираат крстосницата се до 16:30 часот доколку не се оствари средба или не добијат некаков одговор од

Втор ден протест на такси возачите

Втор ден протест на такси возачите

Таксистите најавија дека денеска ќе ја блокираат крстосницата се до 16:30 часот доколку не се оствари средба или не добијат некаков одговор од градоначалникот на Град Скопје, Петре Шилегов Самостојните такси возачи од Скопје втор ден денеска ја блокираат крстосницата меѓу Трговскиот центар Мавровка и судовите со барање да им се овозможи користење на

Три такси возила пет саати го блокираат Бит Пазар

Три такси возила пет саати го блокираат Бит Пазар

Самостојните такси возачи од Скопје втор ден денеска ја блокираат крстосницата меѓу Трговскиот центар Мавровка и судовите со барање да им се овозможи користење на дел од старата такси постојка на Бит Пазар. Таксистите во разговор за МИА, најавија дека денеска ќе ја блокираат крстосницата се до 16:30 часот доколку не се оствари средба или не добијат

Втор ден протест на такси возачите на Бит Пазар

Втор ден протест на такси возачите на Бит Пазар

Самостојните такси возачи од Скопје втор ден денеска ја блокираат крстосницата меѓу Трговскиот центар најавија дека денеска ќе ја блокираат крстосницата се до 16:30 часот доколку не се оствари средба или не добијат некаков одговор од градоначалникот на Град Скопје, Петре Шилегов. – Станува збор за само три такси возила кои би ја користеле старата постојка,

Таксистите втор ден протестираат, бараат да ја користат старата постојка кај Бит Пазар

Таксистите втор ден протестираат, бараат да ја користат старата постојка кај Бит Пазар

Такси возачи од Скопје втор ден денеска ја блокираат крстосницата меѓу Трговскиот центар Мавровка и судовите со барање да им се овозможи користење на дел од старата такси постојка на Бит Пазар. – Станува збор за само три такси возила кои би ја користеле старата постојка, велат таксистите и ја демантираа вчерашната изјава од градот дека ќе им пречат