притисни ентер »

Девојче се удави во Вардар бегајќи од кучиња
Девојче се удави во Вардар бегајќи од кучиња

Девојче се удави во Вардар бегајќи од кучиња

Седумнаесетгодишна девојка се удави синоќа во водите на реката Вардар бегајќи од кучиња. Таа околу 19 часот била нападната од глутница кучиња во близина на гостиварската болница. Набрзо потоа граѓани пријавиле во полициска станица Гостивар дека девојчето паднало во реката, по што е организрано пребарување на коритото на Вардар. Екипи на полицијата,

Девојче се удави во Вардар бегајќи од кучиња

Девојче се удави во Вардар бегајќи од кучиња

Тричасовната потрага по девојче кое синоќа паднало во водите на Вардар во Гостивар, заврши со трагичен епилог. Телото било најдено од жители на селото Балиндол, околу 22 часот, кои и го пријавиле случајот во полиција. Од СВР Тетово, информираа дека полициски служебници кои дошле на местото, го извлекле од водата, а лекар од брзата помош констатирал

Девојче се удави во Вардар бегајќи од кучиња

Девојче се удави во Вардар бегајќи од кучиња

Седумнаесетгодишна девојка се удави синоќа во водите на реката Вардар бегајќи од кучиња. Таа околу 19 часот била нападната од глутница кучиња во близина на гостиварската болница. Набрзо потоа граѓани пријавиле во полициска станица Гостивар дека девојчето паднало во реката, по што е организрано пребарување на коритото на Вардар. Екипи на полицијата,

Девојче се удави во Вардар бегајќи од кучиња

Девојче се удави во Вардар бегајќи од кучиња

Седумнаесетгодишна девојка се удави синоќа во водите на реката Вардар бегајќи од кучиња. Таа околу 19 часот била нападната од глутница кучиња во близина на гостиварската болница. Набрзо потоа граѓани пријавиле во полициска станица Гостивар дека девојчето паднало во реката, по што е организрано пребарување на коритото на Вардар. Екипи на полицијата,

Девојчето што паднало во Вардар во Гостивар, најдено удавено

Девојчето што паднало во Вардар во Гостивар, најдено удавено

Тричасовната потрага по девојче кое синоќа паднало во водите на Вардар во Гостивар, заврши со трагичен епилог. Телото било најдено од жители на селото Балиндол, околу 22 часот, кои и го пријавиле слулчајот во полиција. Од СВР Тетово, информираа дека полициски служебници кои дошле на местото, го извлекле од водата, а лекар од брзата помош констатирал

Девојчето што паднало во Вардар во Гостивар, најдено удавено

Девојчето што паднало во Вардар во Гостивар, најдено удавено

Тричасовната потрага по девојче кое синоќа паднало во водите на Вардар во Гостивар, заврши со трагичен епилог. Телото било најдено од жители на селото Балиндол, околу 22 часот, кои и го пријавиле слулчајот во полиција. Од СВР Тетово, информираа дека полициски служебници кои дошле на местото, го извлекле од водата, а лекар од брзата помош констатирал

Девојчето што падна во водите на Вардар најдено удавено

Девојчето што падна во водите на Вардар најдено удавено

Тричасовната потрага по девојче кое синоќа падна во водите на Вардар во Гостивар, заврши со трагичен епилог. Телото било најдено од жители на селото Балиндол, околу 22 часот, кои и го пријавиле случајот во полиција. Од СВР Тетово, информираа дека полициски служебници кои дошле на местото, го извлекле од водата, а лекар од брзата помош констатирал смрт

Познат идентитетот на девојчето од Гостивар што се удави во Вардар

Познат идентитетот на девојчето од Гостивар што се удави во Вардар

Девојчето по коешто трагаше гостиварската полиција е пронајдено мртво во водите на реката Вардар. Како што пренесува АЛСАТ, станува збор за 17 годишната Џ.М.. Според првичните информации, девојчето околу 19 часот во близина на гостиварската болница било нападнато од глутница кучиња. Најверојатно во паниката од нападот тоа побегнало кон едниот брег