притисни ентер »

Значително зголемен бројот на решени барања за легализација во општина Аеродром
Значително зголемен бројот на решени барања за легализација во општина Аеродром

Значително зголемен бројот на решени барања за легализација во општина Аеродром

Реорганизација на работните процеси и формирање на работни комисии кои ги разгледуваат предметите на граѓаните и правните лица резултираше со поефикасно решавање на барањата доставени до општината Аеродром. За само шест месеци во општината Аеродром издадени се решенија за вкупно 355 предмети, издадена е урбанистичка согласност за 200 предмети, започната

Значително зголемен бројот на решени барања за легализација во општина Аеродром

Значително зголемен бројот на решени барања за легализација во општина Аеродром

Значително зголемен бројот на решени барања за легализација во општина Аеродром Реорганизација на работните процеси и формирање на работни комисии кои ги разгледуваат предметите на граѓаните и правните лица резултираше со поефикасно решавање на барањата доставени до општината Аеродром. За само шест месеци во општината Аеродром издадени се решенија

Значително зголемен бројот на решени барања за легализација во општина Аеродром

Значително зголемен бројот на решени барања за легализација во општина Аеродром

Реорганизација на работните процеси и формирање  работни комисии кои ги разгледуваат предметите на граѓаните и правните лица резултираше со поефикасно решавање на барањата доставени до општината Аеродром. За само шест месеци во општината Аеродром издадени се решенија за вкупно 355 предмети, издадена е урбанистичка согласност за 200 предмети, започната

Општина Аеродром: Значително зголемен бројот на решени барања за легализација

Општина Аеродром: Значително зголемен бројот на решени барања за легализација

Реорганизација на работните процеси и формирање на работни комисии кои ги разгледуваат предметите на граѓаните и правните лица резултираше со поефикасно решавање на барањата доставени до општината Аеродром, информираат од прес-службата на општината. „За само шест месеци во општината Аеродром издадени се решенија за вкупно 355 предмети, издадена е урбанистичка

Значително зголемен бројот на решени барања за легализација во општина Аеродром

Значително зголемен бројот на решени барања за легализација во општина Аеродром

Реорганизација на работните процеси и формирање на работни комисии кои ги разгледуваат предметите на граѓаните и правните лица резултираше со поефикасно решавање на барањата доставени до општината Аеродром. За само шест месеци во општината Аеродром издадени се решенија за вкупно 355 предмети, издадена е урбанистичка согласност за 200 предмети, започната

Значително зголемен бројот на решени барања за легализација во општина Аеродром

Значително зголемен бројот на решени барања за легализација во општина Аеродром

Реорганизација на работните процеси и формирање на работни комисии кои ги разгледуваат предметите на граѓаните и правните лица резултираше со поефикасно решавање на барањата доставени до општината Аеродром. За само шест месеци во општината Аеродром издадени се решенија за вкупно 355 предмети, издадена е урбанистичка согласност за 200 предмети, започната

Зголемен бројот на решени барања за легализација во Аеродром

Зголемен бројот на решени барања за легализација во Аеродром

Реорганизација на работните процеси и формирање на работни комисии кои ги разгледуваат предметите на граѓаните и правните лица резултираше со поефикасно решавање на барањата доставени до општината Аеродром. За само шест месеци во општината Аеродром издадени се решенија за вкупно 355 предмети, издадена е урбанистичка согласност за 200 предмети, започната