притисни ентер »

Најлош остров на светот: Километри тага како потсетник на катастрофата која ја создаваме
Најлош остров на светот: Километри тага како потсетник на катастрофата која ја создаваме

Најлош остров на светот: Километри тага како потсетник на катастрофата која ја создаваме

Со доаѓањето на летото, годишните одмори и безгрижните денови покрај морскиот брег, треба да се потсетиме и на другата страна на човековото уживање во природата. Една од нив е и непријатната помисла дека во океаните моментално плови голем остров – од отпад. За жал, овој остров нема убава конотација. Се нарекува Голем пафицички остров на отпадот, а

Најлош остров на светот: Километри тага како потсетник на катастрофата која ја создаваме

Најлош остров на светот: Километри тага како потсетник на катастрофата која ја создаваме

Со доаѓањето на летото, годишните одмори и безгрижните денови покрај морскиот брег, треба да се потсетиме и на другата страна на човековото уживање во природата. Една од нив е и непријатната помисла дека во океаните моментално плови голем остров – од отпад. За жал, овој остров нема убава конотација. Се нарекува Голем пафицички остров на отпадот, а

Најлош остров на светот: Километри тага како потсетник на катастрофата која ја создаваме

Најлош остров на светот: Километри тага како потсетник на катастрофата која ја создаваме

Со доаѓањето на летото, годишните одмори и безгрижните денови покрај морскиот брег, треба да се потсетиме и на другата страна на човековото уживање во природата. Една од нив е и непријатната помисла дека во океаните моментално плови голем остров – од отпад. За жал, овој остров нема убава конотација. Се нарекува Голем пафицички остров на отпадот, а