притисни ентер »

Знаци кои покажуваат дека сте му само „резерва“
Знаци кои покажуваат дека сте му само „резерва“

Знаци кои покажуваат дека сте му само „резерва“

Сигурнo и вие сте имале некој кој ви бил резерва, дури и ако можеби тоа било ненамерно. Мислиме на моментот кога некој ви се допаѓа, сакате да сте со него и го држите во неизвесност, но сепак повеќе ви се допаѓа некој друг. Сигурно ви се случило и обратното – вие да сте нечија резерва и знаете колку е лошо чувството кога очајно чекате нечиј повик.