притисни ентер »

Во Хонгконг отворен бар само за девојки
Во Хонгконг отворен бар само за девојки

Во Хонгконг отворен бар само за девојки

Во Финска неодамна се појави цел остров достапен само за жени, а неодамна се појави друга гранка на рајот за жените во Хонгконг. Таму е отворен бар на кој можат да одат само девојки. Тајно место наречено XX се појави во хотелот „Роузвуд“ во Хонгконг. Местото е тајно затоа што само девојки кои имаат таен код можат да влезат во барот. Само оние дами