притисни ентер »

Летна академија Vibe On со Шпаркасе Банка!
Летна академија Vibe On со Шпаркасе Банка!

Летна академија Vibe On со Шпаркасе Банка!

Добивај вести на Viber Шпаркасе Банка АД Скопје за првпат годинава ќе организира Летна академија Vibe On за студенти, која ќе претставува можност за стекнување нови знаења, запознавање со банкарско работење, со корпоративно и благајничко работење, како и дружење со вработените од Банката. Летната академија на своите учесници ќе им овозможи едукација

Летна академија Vibe On со Шпаркасе Банка!

Летна академија Vibe On со Шпаркасе Банка!

Шпаркасе Банка АД Скопје за првпат годинава ќе организира Летна академија Vibe On за студенти, која ќе претставува можност за стекнување нови знаења, запознавање со банкарско работење, со корпоративно и благајничко работење, како и дружење со вработените од Банката. Летната академија на своите учесници ќе им овозможи едукација во областа на банкарството,

Летна академија Vibe On со Шпаркасе Банка!

Летна академија Vibe On со Шпаркасе Банка!

Шпаркасе Банка АД Скопје за првпат годинава ќе организира Летна академија Vibe On за студенти, која ќе претставува можност за стекнување нови знаења, запознавање со банкарско работење, со корпоративно и благајничко работење, како и дружење со вработените од Банката. Летната академија на своите учесници ќе им овозможи едукација во областа на банкарството,

Летна академија Vibe On со Шпаркасе Банка!

Летна академија Vibe On со Шпаркасе Банка!

Шпаркасе Банка АД Скопје за првпат годинава ќе организира Летна академија Vibe On за студенти, која ќе претставува можност за стекнување нови знаења, запознавање со банкарско работење, со корпоративно и благајничко работење, како и дружење со вработените од Банката. Летната академија на своите учесници ќе им овозможи едукација во областа на банкарството,

Летна академија Vibe On со Шпаркасе Банка!

Летна академија Vibe On со Шпаркасе Банка!

Шпаркасе Банка АД Скопје за првпат годинава ќе организира Летна академија Vibe On за студенти, која ќе претставува можност за стекнување нови знаења, запознавање со банкарско работење, со корпоративно и благајничко работење, како и дружење со вработените од Банката. Летната академија на своите учесници ќе им овозможи едукација во областа на банкарството,

Летна академија Vibe On со Шпаркасе Банка!

Летна академија Vibe On со Шпаркасе Банка!

Шпаркасе Банка АД Скопје за првпат годинава ќе организира Летна академија Vibe On за студенти, која ќе претставува можност за стекнување нови знаења, запознавање со банкарско работење, со корпоративно и благајничко работење, како и дружење со вработените од Банката. Летната академија на своите учесници ќе им овозможи едукација во областа на банкарството,