притисни ентер »

„Независниот“ Рамчиловиќ доби 90 илјади денари да пишува за Долно Коњари
„Независниот“ Рамчиловиќ доби 90 илјади денари да пишува за Долно Коњари

„Независниот“ Рамчиловиќ доби 90 илјади денари да пишува за Долно Коњари

И пратеникот Зеќир Рамчиловиќ доби средства од Министерството за култура, беше објавено во нивниот годишен кокурс. СДСМ не дискриминира по партиска линија: Сопругата на Рамчиловиќ вработена во МВР Рамчиловиќ со 90 илјади денари ќе го печати и промовира неговото литературно дело „Долно Коњари низ слика и време“. Рамчиловиќ од неодамна е потпретседател