притисни ентер »

Маргиналци и криминалци
Маргиналци и криминалци

Маргиналци и криминалци

Ви пренесуваме дел од колумната на Горан Михајловски за СДК: Се виде тоа кога тврдокорните го молеа Мицкоски да им се обрати на нивниот протест пред Собранието. А тој ги одби. Зошто? Веројатно затоа што уште не беше стигнала дозволата од Будимпешта да држи говор. Па другиот ден самиот си донесе бина. Арно ама, по само два саата преку Фејсбук се јави