притисни ентер »

Научниците го ставиле генот на овие неверојатни ситни суштества во човечките клетки и откриле нешто неверојатно
Научниците го ставиле генот на овие неверојатни ситни суштества во човечките клетки и откриле нешто неверојатно

Научниците го ставиле генот на овие неверојатни ситни суштества во човечките клетки и откриле нешто неверојатно

Научниците откриле како малите тардиградни протеини го забавуваат метаболизмот, откривајќи една од најдолготрајните мистерии на природата и нудејќи увид во потенцијалните апликации против стареење и медицинскиот напредок во складирањето на човечките клетки. Во областа на биолошката отпорност, тардиградите или долготрајните или водените мечки, владеат