притисни ентер »

Стрипот како реалност
Стрипот како реалност

Стрипот како реалност

Што претставуваше порано, а што претставува стрипот денес? Колку работите се сменети со новите технологии и времињата заради кои понекогаш помислуваме дека сме живееле во две различни реалности, една од која сме се разбудиле, а друга во која сѐ уште чекаме да се разбудиме. Сепак, да почнеме од почеток… Беше есен 1989-та и воздухот стануваше студен