притисни ентер »

Како сексот влијае на вашата кожа?
Како сексот влијае на вашата кожа?

Како сексот влијае на вашата кожа?

Здравиот сексуален живот може да го подобри изгледот на вашата кожа, да го намали стресот и да придонесе нашето тело да биде среќно и здраво. Она што се случува со вашата кожа е длабоко поврзано со она што се случува во вашиот живот. На пример, стресот, недостаток на секс и непроспиени ноќи може негативно да влијаат на вашата кожа, што може да резултира

Зошто се*сот е добар за кожата? Колку повеќе се*с толку помалку брчки

Зошто се*сот е добар за кожата? Колку повеќе се*с толку помалку брчки

Здравиот сексуален живот може да го подобри изгледот на вашата кожа, да го намали стресот и уште неколку работи кои што се добри за вашето тело. Според дерматологот и психијатар Ејми Вечслер, она што се случува со вашата кожа е длабоко поврзано со она што се случува во вашиот живот. На пример, стресот, недостаток на секс и непроспиените ноќи може негативно

Зошто се*сот е добар за кожата? Колку повеќе се*с толку помалку брчки

Зошто се*сот е добар за кожата? Колку повеќе се*с толку помалку брчки

Здравиот сексуален живот може да го подобри изгледот на вашата кожа, да го намали стресот и уште неколку работи кои што се добри за вашето тело. Според дерматологот и психијатар Ејми Вечслер, она што се случува со вашата кожа е длабоко поврзано со она што се случува во вашиот живот. На пример, стресот, недостаток на секс и непроспиените ноќи може негативно