притисни ентер »

Зад сцената: Каролина Гочева дама со стил во модната ...
Зад сцената: Каролина Гочева дама со стил во модната ...

Зад сцената: Каролина Гочева дама со стил во модната ...

Со цел да се шири позитивност и оптимизам во овие моменти, Каролина Гочева го објави старо-новото видео од првата кампања снимена за италијанскиот бренд за накит Rebecca. Нашето „македонско девојче“ во својата објава на Инстаграм напиша: „Сонцето повторно ќе сјае, а приказната ќе продолжи! Видео зад камерите од далечната 2019“ . Материјалот ја носи