притисни ентер »

Мермерна плоча од 20 тони блокира една лента на патот Градско-Прилеп

Мермерна плоча од 20 тони блокира една лента на патот Градско-Прилеп

Мермерна плоча тешка околу 20 тони попладнево падна на патот Градско – Прилеп, во близина на Каменоломот, кај селото Тројаци. „На патниот правец А1 Градско-Прилеп, кај месноста Плетвар, кај Каменоломот, на едната коловозна лента паднала мермерна плоча од околу 20 тони“, информираат од АМСМ. Од таму додаваат дека сообраќајот се одвива наизменично по

Мермерна плоча од 20 тони падна на патот Градско – Прилеп

Мермерна плоча од 20 тони падна на патот Градско – Прилеп

(Фото: Илустрација) Мермерна плоча тешка околу 20 тони попладнево падна на патот Градско – Прилеп, кај Каменоломот. „На патниот правец А1 Градско-Прилеп, кај месноста Плетвар, кај Каменоломот, на едната коловозна лента, паднала мермерна плоча од околу 20 тони“, информира АМСМ. Од таму додаваат дека сообраќајот се одвива наизменично по едната коловозна

Огромна карпа на сред пат кај Плетвар

Огромна карпа на сред пат кај Плетвар

Огромна мермерна плоча паднала на коловозот на патот Градско-Прилеп, поради што блокирана е едната сообраќајна лента. Пред карпата е поставен знак за предупредување на возачите. Од АМСМ информираат дека сообраќајот се одвива наизменично по една коловозна лента. Видеото е поставено на Фејсбук групата „Ѕид на сообраќајниот срам“. ВИДЕО: Огромна карпа

Мермерна плоча од 20 тони падна на патот Градско – Прилеп

Мермерна плоча од 20 тони падна на патот Градско – Прилеп

(Фото: Илустрација) Мермерна плоча тешка околу 20 тони попладнево падна на патот Градско – Прилеп, кај Каменоломот. „На патниот правец А1 Градско-Прилеп, кај месноста Плетвар, кај Каменоломот, на едната коловозна лента, паднала мермерна плоча од околу 20 тони“, информира АМСМ. Од таму додаваат дека сообраќајот се одвива наизменично по едната коловозна

Мермерен блок од 20 тони падна на патот кај Плетвар

Мермерен блок од 20 тони падна на патот кај Плетвар

Повеќе од шест часа голем мермерен блок е на патниот правец Прилеп – Градско, кај Плетвар, во близина на Каменоломот кај селото Тројаци. Според информациите од Секцијата на „Македонија пат“ во Прилеп, поставени се знаци за предупредување, обезбеден е патниот правец и сообраќајот се одвива во две коловозни ленти. Оттаму велат дека големиот мермерен

Мермерен блок од 20 тони, се истркала на пат

Мермерен блок од 20 тони, се истркала на пат

Повеќе од шест часа голем мермерен блок е на патниот правец Прилеп – Градско, кај Плетвар, во близина на Каменоломот кај селото Тројаци. Според информациите од Секцијата на „Македонија пат“ во Прилеп, поставени се знаци за предупредување, обезбеден е патниот правец и сообраќајот се одвива во две коловозни ленти. Оттаму велат дека големиот мермерен

Мермерен блок го блокира сообраќајот кај Плетвар

Мермерен блок го блокира сообраќајот кај Плетвар

– Повеќе од шест часа голем мермерен блок е на патниот правец Прилеп – Градско, кај Плетвар, во близина на Каменоломот кај селото Тројаци. Според информациите од Секцијата на „Македонија пат“ во Прилеп, поставени се знаци за предупредување, обезбеден е патниот правец и сообраќајот се одвива во две коловозни ленти. Оттаму велат дека големиот мермерен

Кај Плетвар: Внимание, мермерен блок од 20 тони на патот

Кај Плетвар: Внимание, мермерен блок од 20 тони на патот

Повеќе од шест часа голем мермерен блок е на патниот правец Прилеп – Градско, кај Плетвар, во близина на Каменоломот кај селото Тројаци. Според информациите од Секцијата на „Македонија пат“ во Прилеп, поставени се знаци за предупредување, обезбеден е патниот правец и сообраќајот се одвива во две коловозни ленти. Оттаму велат дека големиот мермерен

На патот Градско-Прилеп, сообраќајот по една лента

На патот Градско-Прилеп, сообраќајот по една лента

Мермерна плоча од околу 20 тони паднала на едната коловозна лента напатот Градско-Прилеп, кај Плетвар на потегот кај Каменоломот, соопшти Автомотосојузот на Македонија. Поради тоа, како што информираат, сообраќајот се одвива наизменично по една коловозна лента. На патот Градско-Прилеп, сообраќајот по една лента