притисни ентер »

Премиерот Заев на отворањето на новиот автопат од коридорот 10 кон Македонија
Премиерот Заев на отворањето на новиот автопат од коридорот 10 кон Македонија

Премиерот Заев на отворањето на новиот автопат од коридорот 10 кон Македонија

Толку и беше потребно за соседна Србија да го изгради автопатот низ тешко пристапната Грделичката Клисура. Градежно чудо, вака српските медиуми го најавуваат утрешното отворање на автопатот со кој се затвора јужниот крак на коридорот 10. Лентата на 26 километри долгиот автопат ќе ја пресече српскиот претседател Александар  Вучиќ, кој не го крие задоволството

Заев ќе присуствува утре на отварање на автопатот на Коридор 10 низ Србија

Заев ќе присуствува утре на отварање на автопатот на Коридор 10 низ Србија

Заев ќе присуствува утре на отварање на автопатот на Коридор 10 низ Србија Српскиот претседател Александар Вучиќ изјави денеска дека на утрешното отворање на јужниот крак на автопатот на Коридор 10 низ Србија ќе присуствува и премиерот на Северна Македонија, Зоран Заев. – Милам дека пристигнувањето на Заев е важна вест и го покажува значењето на Коридорот

НАМЕСТО ДА ОТВОРИ КАЈ НАС: Заев ќе присуствува утре на отварање на автопатот на Коридор 10 низ Србија

НАМЕСТО ДА ОТВОРИ КАЈ НАС: Заев ќе присуствува утре на отварање на автопатот на Коридор 10 низ Србија

Заев ќе присуствува утре на отварање на автопатот на Коридор 10 низ Србија Српскиот претседател Александар Вучиќ изјави денеска дека на утрешното отворање на јужниот крак на автопатот на Коридор 10 низ Србија ќе присуствува и премиерот на Македонија, Зоран Заев. – Милам дека пристигнувањето на Заев е важна вест и го покажува значењето на Коридорот

Вучиќ: Заев на отворање на јужниот крак на Коридор 10

Вучиќ: Заев на отворање на јужниот крак на Коридор 10

Српскиот претседател Александар Вучиќ изјави денеска дека на утрешното отворање на јужниот крак на автопатот на Коридор 10 низ Србија ќе присуствува и премиерот на Северна Македонија, Зоран Заев. – Милам дека пристигнувањето на Заев е важна вест и го покажува значењето на Коридорот 10, истакна Вучиќ во утринската програма на РТС, додавајќи дека од

За три часа до Белград – утре се отвора автопатот кај Грделичка клисура

За три часа до Белград – утре се отвора автопатот кај Грделичка клисура

Премиерот на Македонија, Зоран Заев, ќе присуствува на утрешното отворање на јужниот крак на автопатот на Коридор 10 низ Србија, изјави денеска српскиот претседател Александар Вучиќ. – Милам дека пристигнувањето на Заев е важна вест и го покажува значењето на Коридорот 10 – истакна Вучиќ во утринската програма на РТС, додавајќи дека од Белград до Македонија

Од Скопје до Белград за 3 часа, Заев на отворање на автопатот кај Грделичка клисура

Од Скопје до Белград за 3 часа, Заев на отворање на автопатот кај Грделичка клисура

Премиерот на Македонија, Зоран Заев, ќе присуствува на утрешното отворање на јужниот крак на автопатот на Коридор 10 низ Србија, изјави денеска српскиот претседател Александар Вучиќ. „Милам дека пристигнувањето на Заев е важна вест и го покажува значењето на Коридорот 10 – истакна Вучиќ во утринската програма на РТС“, додавајќи дека од Белград до Македонија

Вучиќ: Заев на отворање на јужниот крак на Коридор 10

Вучиќ: Заев на отворање на јужниот крак на Коридор 10

– Мислам дека пристигнувањето на Заев е важна вест и го покажува значењето на Коридорот 10, истакна Вучиќ во утринската програма на РТС, додавајќи дека од Белград до Македонија сега ќе се стигнува за три часа. Тој потсети дека на делницата на автопатот преку Грделичка клисура од 26,3 километри, претходеше отворањето на делницата од Грабовница до Грделица

Вучиќ: Заев на отворање на јужниот крак на Коридор 10

Вучиќ: Заев на отворање на јужниот крак на Коридор 10

Српскиот претседател Александар Вучиќ изјави денеска дека на утрешното отворање на јужниот крак на автопатот на Коридор 10 низ Србија ќе присуствува и премиерот на Северна Македонија, Зоран Заев. – Милам дека пристигнувањето на Заев е важна вест и го покажува значењето на Коридорот 10, истакна Вучиќ во утринската програма на РТС, додавајќи дека од

Вучиќ потврди: Заев на отворање на јужниот крак на Коридор 10

Вучиќ потврди: Заев на отворање на јужниот крак на Коридор 10

Српскиот претседател Александар Вучиќ изјави денеска дека на утрешното отворање на јужниот крак на автопатот на Коридор 10 низ Србија ќе присуствува и премиерот на Северна Македонија, Зоран Заев. – Милам дека пристигнувањето на Заев е важна вест и го покажува значењето на Коридорот 10, истакна Вучиќ во утринската програма на РТС , додавајќи дека од

Вучиќ: Заев на отворање на јужниот крак на Коридор 10

Вучиќ: Заев на отворање на јужниот крак на Коридор 10

Вучиќ: Заев на отворање на јужниот крак на Коридор 10 Српскиот претседател Александар Вучиќ изјави денеска дека на утрешното отворање на јужниот крак на автопатот на Коридор 10 низ Србија ќе присуствува и премиерот на Северна Македонија, Зоран Заев. – Милам дека пристигнувањето на Заев е важна вест и го покажува значењето на Коридорот 10, истакна Вучиќ