притисни ентер »

Протеинското кафе е нов тренд, но дали е здраво?
Протеинското кафе е нов тренд, но дали е здраво?

Протеинското кафе е нов тренд, но дали е здраво?

ТикТок нè запозна со новиот тренд наречен протеинско кафе. Овој пијалaк кој е комбинација на протеински шејк и ладно кафе ќе ви помогне да внесете повеќе протеини. Но, колку е здрав? Протеините се клучно гориво за организмот, особено наутро или по тренинг. Но, повеќето луѓе внесуваат двојно повеќе протеини отколку што им требаат. Па, дали е здраво

Протеинското кафе е најновиот тренд, но дали е здраво?

Протеинското кафе е најновиот тренд, но дали е здраво?

Уште еднаш, „ТикТок“ нè запозна со новиот тренд наречен протеинско кафе. Овој пијалак, кој комбинира протеински шејк и ладно кафе, исто така ни помага да внесеме повеќе протеини. Но, колку е здрав? Протеините се клучно гориво за организмот, особено наутро или после тренинг. Но, реалноста е дека повеќето луѓе внесуваат двојно повеќе протеини отколку