притисни ентер »

216 санкции за сообраќајни прекршоци изминатиот викенд на територија на СВР Битола
216 санкции за сообраќајни прекршоци изминатиот викенд на територија на СВР Битола

216 санкции за сообраќајни прекршоци изминатиот викенд на територија на СВР Битола

Секторот за внатрешни работи Битола во текот на викендот (09/10/11.02.2024) продолжи со контролите во областа на сообраќајот. На територија на СВР Битола санкционирани се 216 возачи, меѓу кои 121 мерки за возење повеќе од дозволената брзина, 22 мерки за возење под дејство на алкохол, 13 санкциии за управување без возачка дозвола, осум санкции за користење

216 санкции за сообраќајни прекршоци изминатиот викенд на територија на СВР Битола

216 санкции за сообраќајни прекршоци изминатиот викенд на територија на СВР Битола

Секторот за внатрешни работи Битола во текот на викендот (09/10/11.02.2024) продолжи со контролите во областа на сообраќајот. На територија на СВР Битола санкционирани се 216 возачи, меѓу кои 121 мерки за возење повеќе од дозволената брзина, 22 мерки за возење под дејство на алкохол, 13 санкции за управување без возачка дозвола, осум санкции за користење

175 санкционирани возачи во Скопје, 32 за управување под дејство на алкохол

175 санкционирани возачи во Скопје, 32 за управување под дејство на алкохол

Секторот за внатрешни работи Скопје во текот на вчерашниот ден продолжи со контролите во областа на сообраќајот. „На територија на град Скопје изречени се вкупно 175 мерки, меѓу кои за возење повеќе од дозволената брзина 72 санкции, 17 мерки за возење без возачка дозвола, 32 санкции за управување под дејство на алкохол, шест санкции за користење мобилен

216 санкции за сообраќајни прекршоци изминатиот викенд на територија на СВР Битола

216 санкции за сообраќајни прекршоци изминатиот викенд на територија на СВР Битола

Секторот за внатрешни работи Битола во текот на викендот (09/10/11.02.2024) продолжи со контролите во областа на сообраќајот. На територија на СВР Битола санкционирани се 216 возачи, меѓу кои 121 мерки за возење повеќе од дозволената брзина, 22 мерки за возење под дејство на алкохол, 13 санкциии за управување без возачка дозвола, осум санкции за користење

Санкционирани 175 возачи во Скопје, 32 за управување под дејство на алкохол

Санкционирани 175 возачи во Скопје, 32 за управување под дејство на алкохол

На територија на град Скопје изречени се вкупно 175 мерки, меѓу кои за возење повеќе од дозволената брзина 72 санкции, 17 мерки за возење без возачка дозвола, 32 санкции за управување под дејство на алкохол, шест санкции за користење мобилен телефон при возење, шест мерки за некористење сигурносен појас... Сообраќајните контроли продолжуваат и во наредните

Рекорден број на казни за еден викенд во Битола – дури 216 возачи ќе мора да платат за сторените сообраќајни прекршоци

Рекорден број на казни за еден викенд во Битола – дури 216 возачи ќе мора да платат за сторените сообраќајни прекршоци

Секторот за внатрешни работи Битола во текот на викендот (09/10/11.02.2024) продолжи со контролите во областа на сообраќајот. На територија на СВР Битола санкционирани се 216 возачи, меѓу кои 121 мерки за возење повеќе од дозволената брзина, 22 мерки за возење под дејство на алкохол, 13 санкциии за управување без возачка дозвола, осум санкции за користење

Казни за 175 возачи во Скопје, 32 за управување под дејство на алкохол

Казни за 175 возачи во Скопје, 32 за управување под дејство на алкохол

Секторот за внатрешни работи Скопје во текот на вчерашниот ден (11.02.2024) продолжи со контролите во областа на сообраќајот. На територија на град Скопје изречени се вкупно 175 мерки, меѓу кои за возење повеќе од дозволената брзина 72 санкции, 17 мерки за возење без возачка дозвола, 32 санкции за управување под дејство на алкохол, шест санкции за

Казни за 175 возачи во Скопје, 32 за управување под дејство на алкохол

Казни за 175 возачи во Скопје, 32 за управување под дејство на алкохол

Секторот за внатрешни работи Скопје во текот на вчерашниот ден (11.02.2024) продолжи со контролите во областа на сообраќајот. На територија на град Скопје изречени се вкупно 175 мерки, меѓу кои за возење повеќе од дозволената брзина 72 санкции, 17 мерки за возење без возачка дозвола, 32 санкции за управување под дејство на алкохол, шест санкции за

Казни за 175 возачи во Скопје, 32 за управување под дејство на алкохол

Казни за 175 возачи во Скопје, 32 за управување под дејство на алкохол

Секторот за внатрешни работи Скопје во текот на вчерашниот ден (11.02.2024) продолжи со контролите во областа на сообраќајот. На територија на град Скопје изречени се вкупно 175 мерки, меѓу кои за возење повеќе од дозволената брзина 72 санкции, 17 мерки за возење без возачка дозвола, 32 санкции за управување под дејство на алкохол, шест санкции за