притисни ентер »

Еве кои автомобили ги возат најглупите возачи
Еве кои автомобили ги возат најглупите возачи

Еве кои автомобили ги возат најглупите возачи

Неодамна во Велика Британија беше спроведена интересна студија, а целта беше да се открие која марка на автомобил возат најинтелигентните возачи, како и која боја и тип на мотор избираат. Ознаки и коефициент на интелигенција. Oва е листата Штета: 99 Сузуки: 98.09 Пежо: 97,79 Мини: 97,41 Mazda: 95,91 Тојота: 95,76 Опел: 95,11 Мерцедес: 94,74 Нисан:

Еве кои марки ги возат најглупавите, а кои најинтелегентните возачи

Еве кои марки ги возат најглупавите, а кои најинтелегентните возачи

Неодамна во Велика Британија беше спроведена интересна студија, а целта беше да се открие која марка на автомобил возат најинтелигентните возачи, како и која боја и тип на мотор избираат. Ознаки и коефициент на интелигенција. Oва е листата! Сузуки: 98.09 Пежо: 97,79 Мини: 97,41 Mazda: 95,91 Тојота: 95,76 Опел: 95,11 Мерцедес: 94,74 Нисан: 94,71 Седиште:

Еве кои марки ги возат најглупавите, а кои најинтелегентните возачи

Еве кои марки ги возат најглупавите, а кои најинтелегентните возачи

Неодамна во Велика Британија беше спроведена интересна студија, а целта беше да се открие која марка на автомобил возат најинтелигентните возачи, како и која боја и тип на мотор избираат. Ознаки и коефициент на интелигенција. Oва е листата Штета: 99 Сузуки: 98.09 Пежо: 97,79 Мини: 97,41 Mazda: 95,91 Тојота: 95,76 Опел: 95,11 Мерцедес: 94,74 Нисан: