притисни ентер »

LG претстави џиновски OLED екран од 19,8 метри
LG претстави џиновски OLED екран од 19,8 метри

LG претстави џиновски OLED екран од 19,8 метри

Компанијата LG Electronics склопи 260 екрани за дигитални сигнални дисплеи со светлечки диоди од органски компоненти (OLED), за да пружи изглед на дигитално опкружување, додека посетителите на саемот CES 2019 влегуваат во LG кабината. “LG OLED Falls” има 76 конкавни, 76 конвексни и 112 рамни LG OLED екрани. OLED ѕидот, висок 7,6 метри и широк 19,8

LG го претстави џиновскиот OLED екран од 19,8 метри

LG го претстави џиновскиот OLED екран од 19,8 метри

Компанијата "LG Electronics" скопила 260 екрани за дигитални сигнални дисплеји со светлечки диоди од органски компоненти - OLED, за да пружи излгед на дигиталните окруженија додека посетителите на саемот CES 2019 влегуваат во LG кабината. "LG OLED Falls" има 76 конкавни, 72 конвексни и 112 рамни LG OLED екрани. OLED ѕидот, висок 7,6 метри и широк 19,8