притисни ентер »

Twitter призна нов сигурносен пропуст
Twitter призна нов сигурносен пропуст

Twitter призна нов сигурносен пропуст

Само неколку недели откако претрпе сериозен хакерски напад, кога се откри дека вработените се најслабата алка во безбедноста, Twitter објави уште една загрижувачка вест. Компанијата посебно ќе ги информира оние корисници кои се загрозени, пишува порталот itmagazin. Имено, објавено е дека постои безбедносен пропуст што може, потенцијално, да ги изложи

Твитер призна нов безбедносен пропуст

Твитер призна нов безбедносен пропуст

Само неколку седмици откако претрпеа сериозен хакерски напад, од Твитер објавија уште една загрижувачка вест. Имено, една од најголемите социјални мрежи на светот објави дека постои безбедносен пропуст кој потенцијално би можел да ги изложи приватните податоци на некои од корисниците на Андроид. Поточно, трети апликации би можеле преку апликацијата

„Тwitter“ призна нов безбедносен пропуст

„Тwitter“ призна нов безбедносен пропуст

Само неколку недели откако претрпеа сериозен хакерски напад, кога се откри дека нивните вработени се најслабата алка во безбедноста, објавија уште една, загрижувачка вест од „Тwitter“. „Тwitter“ специјално ќе ги информира оние корисници кои се загрозени, пишува порталот „itmagazin“. Имено, објавено е дека постои безбедносен пропуст што може, потенцијално,

Твитер призна безбедносен пропуст што ги загрозува корисниците на Андроид

Твитер призна безбедносен пропуст што ги загрозува корисниците на Андроид

Твитер призна безбедносен пропуст што ги загрозува корисниците на Андроид Само неколку недели после претрпувањето на сериозен хакерски напад кој открива дека сопствените вработени им се најслабата карика во обезбедувањето, од Твитер објавија дека овој пат има безбедносен пропуст со кој потенцијално би можел да ги изложи приватните податоци на корисниците

Твитер призна безбедносен пропуст што ги загрозува корисниците на Андроид

Твитер призна безбедносен пропуст што ги загрозува корисниците на Андроид

Само неколку недели после претрпувањето на сериозен хакерски напад кој открива дека сопствените вработени им се најслабата карика во обезбедувањето, од Твитер објавија дека овој пат има безбедносен пропуст со кој потенцијално би можел да ги изложи приватните податоци на корисниците на Андроид. Трети апликации би можеле преку Твитер да ги заобиколат

Твитер пpизна бeзбeднoceн пpoпycт што ги зaгpoзyвa кopиcницитe на Андроид

Твитер пpизна бeзбeднoceн пpoпycт што ги зaгpoзyвa кopиcницитe на Андроид

Само неколку недели после претрпувањето на сериозен хакерски напад кој открива дека сопствените вработени им се најслабата карика во обезбедувањето, од Твитер објавија дека овој пат има безбедносен пропуст со кој потенцијално би можел да ги изложи приватните податоци на корисниците на Андроид. Трети апликации би можеле преку Твитер да ги заобиколат

Twitter призна безбедносен пропуст што ги загрозува корисниците на Android

Twitter призна безбедносен пропуст што ги загрозува корисниците на Android

Само неколку недели после прептрпувањето на сериозен хакерски напад кој открива дека сопствените вработени им се најслабата карика во обезбедувањето, од Twitter објавија дека овој пат има безбедносен пропуст со кој потенцијално би можел да ги изложи приватните податоци на корисниците на Android. Трети апликации би можеле преку Twitter да ги заобиколат

Twitter призна нов пропуст што им се заканува на Android корисниците

Twitter призна нов пропуст што им се заканува на Android корисниците

Само неколку недели откако доживеаја сериозен хакерски напад кој откри дека нивните вработени се најслабата алка во осигурувањето, објавена е уште една непопуларна информација од Twitter. Имено, тие најавија дека постои безбедносен пропуст што може потенцијално да ги изложи приватните податоци на некои корисници на Android. Поточно, апликациите од