притисни ентер »

Килде му се реваншира на Одермат во Венген
Килде му се реваншира на Одермат во Венген

Килде му се реваншира на Одермат во Венген

FOTO> Twitter Норвешкиот скијач Александер Амот Килде победи денеска во спустот во рамките на Светскиот куп кој се одржа на легендарната патека во швајцарски Венген. Килдер победи со резултат 1:42.42 минути. Швајцарецот Марко Одермат заврши втор со 0,19 секунди заостанување, а трет низ целта помина неговиот сонародник Беат Фојц со заостанување од 0,30

Килде му се реваншира на Одермат во Венген

Килде му се реваншира на Одермат во Венген

FOTO> Twitter Норвешкиот скијач Александер Амот Килде победи денеска во спустот во рамките на Светскиот куп кој се одржа на легендарната патека во швајцарски Венген. Килдер победи со резултат 1:42.42 минути. Швајцарецот Марко Одермат заврши втор со 0,19 секунди заостанување, а трет низ целта помина неговиот сонародник Беат Фојц со заостанување од 0,30

Александер Омот Килде победи на СК во Венген

Александер Омот Килде победи на СК во Венген

Александер Омот Килде ја забележа петтата победа оваа сезона во Светскиот куп. Норвежанецот победи на трката во спуст, која се возеше на легендарната патека во Вебген. Килде, вчера, во Венген, беше втор во супер-џи. Килде до победата дојде со време 1:42.42 минути, тој за 21 стотинка беше побрз од најголемиот конкурент Марко Одемарт. Втор трката ја

Спусот во Венген за Александер Омот Килде

Спусот во Венген за Александер Омот Килде

Александер Омот Килде ја забележа петтата победа оваа сезона во Светскиот куп. Норвежанецот победи на трката во спуст, која се возеше на легендарната патека во Вебген. Килде, вчера, во Венген, беше втор во супер-џи. Килде до победата дојде со време 1:42.42 минути, тој за 21 стотинка беше побрз од најголемиот конкурент Марко Одемарт. Втор трката ја

Спусот во венген за Александер Омот Килде

Спусот во венген за Александер Омот Килде

Александер Омот Килде ја забележа петтата победа оваа сезона во Светскиот куп. Норвежанецот победи на трката во спуст, која се возеше на легендарната патека во Вебген. Килде, вчера, во Венген, беше втор во супер-џи. Килде до победата дојде со време 1:42.42 минути, тој за 21 стотинка беше побрз од најголемиот конкурент Марко Одемарт. Втор трката ја

Спусот во Венген за Александер Омот Килде

Спусот во Венген за Александер Омот Килде

Александер Омот Килде ја забележа петтата победа оваа сезона во Светскиот куп. Норвежанецот победи на трката во спуст, која се возеше на легендарната патека во Вебген. Килде, вчера, во Венген, беше втор во супер-џи. Килде до победата дојде со време 1:42.42 минути, тој за 21 стотинка беше побрз од најголемиот конкурент Марко Одемарт. Втор трката ја

Норвежанецот Омот-Килде најдобар на спустот во Венген

Норвежанецот Омот-Килде најдобар на спустот во Венген

Норвежанецот Александер Омот-Килде е победник на спуст трката во светскиот куп во алпско скијање која денеска се возеше во швајцарскиот ски-центар Венген. Омот-Килде до победата стигна со време од 1:42.42 минута, што беше за 19 стоти делови од секундата подобро од водечкиот во генералниот пласман, Швајцарецот, Марко Одермат. Подиумот го надополни вториот

Килде му се реваншира на Одермат во Венген

Килде му се реваншира на Одермат во Венген

FOTO> Twitter Норвешкиот скијач Александер Амот Килде победи денеска во спустот во рамките на Светскиот куп кој се одржа на легендарната патека во швајцарски Венген. Килдер победи со резултат 1:42.42 минути. Швајцарецот Марко Одермат заврши втор со 0,19 секунди заостанување, а трет низ целта помина неговиот сонародник Беат Фојц со заостанување од 0,30

Спусот во Венген за Александер Омот Килде

Спусот во Венген за Александер Омот Килде

Александер Омот Килде ја забележа петтата победа оваа сезона во Светскиот куп. Норвежанецот победи на трката во спуст, која се возеше на легендарната патека во Вебген. Килде, вчера, во Венген, беше втор во супер-џи. Килде до победата дојде со време 1:42.42 минути, тој за 21 стотинка беше побрз од најголемиот конкурент Марко Одемарт. Втор трката ја