притисни ентер »

КРАТКО И СЛАТКО: Дисоцијативно нарушување на личноста и дразбите кои го поттикнуваат
КРАТКО И СЛАТКО: Дисоцијативно нарушување на личноста и дразбите кои го поттикнуваат

КРАТКО И СЛАТКО: Дисоцијативно нарушување на личноста и дразбите кои го поттикнуваат

Наука за сите оствари соработка со професорите Владимир Трајковиќ, Ефтим Здравевски и Никола Стиков кои го водеа предметот Медиуми и Комуникации (МиК) на ФИНКИ во академската година 2019/2020. Овој предмет отсекогаш важел за популарен и непредвидлив, низ предавањата продефилирале многу реномирани гости, а задачите секогаш ги предизвикувале студентите

КРАТКО И СЛАТКО: Дисоцијативно нарушување на личноста и дразбите кои го поттикнуваат

КРАТКО И СЛАТКО: Дисоцијативно нарушување на личноста и дразбите кои го поттикнуваат

Наука за сите оствари соработка со професорите Владимир Трајковиќ, Ефтим Здравевски и Никола Стиков кои го водеа предметот Медиуми и Комуникации (МиК) на ФИНКИ во академската година 2019/2020. Овој предмет отсекогаш важел за популарен и непредвидлив, низ предавањата продефилирале многу реномирани гости, а задачите секогаш ги предизвикувале студентите