притисни ентер »

СДСМ: Поканата за влез во НАТО е историски успех, Македонија незапирливо оди напред

СДСМ: Поканата за влез во НАТО е историски успех, Македонија незапирливо оди напред

Остварен е уште еден историски успех на Македонија и нејзините граѓани. Република Македонија доби покана за влез во НАТО, истакнуваат денеска од владејачката СДСМ. Оттаму им честитаат на сите граѓани и додававаат дека станува збор за заеднички постигнат успех. „Вратите на Алијансата се отворени, обезбедено е местото на Македонија во НАТО. Ова е остварување

СДСМ: Поканата за влез во НАТО е историски успех, Македонија незапирливо оди напред

СДСМ: Поканата за влез во НАТО е историски успех, Македонија незапирливо оди напред

Остварен е уште еден историски успех на Македонија и нејзините граѓани. Република Македонија доби покана за влез во НАТО, истакнуваат денеска од владејачката СДСМ. Оттаму им честитаат на сите граѓани и додававаат дека станува збор за заеднички постигнат успех. „Вратите на Алијансата се отворени, обезбедено е местото на Македонија во НАТО. Ова е остварување

СДСМ: Поканата за влез во НАТО е историски успех, Македонија незапирливо оди напред

СДСМ: Поканата за влез во НАТО е историски успех, Македонија незапирливо оди напред

Остварен е уште еден историски успех на Македонија и нејзините граѓани. Република Македонија доби покана за влез во НАТО, истакнуваат денеска од владејачката СДСМ. Оттаму им честитаат на сите граѓани и додававаат дека станува збор за заеднички постигнат успех. „Вратите на Алијансата се отворени, обезбедено е местото на Македонија во НАТО. Ова е остварување

СДСМ: Поканата за влез во НАТО е историски успех, Македонија незапирливо оди напред

СДСМ: Поканата за влез во НАТО е историски успех, Македонија незапирливо оди напред

Остварен е уште еден историски успех на Македонија и нејзините граѓани. Република Македонија доби покана за влез во НАТО, истакнуваат денеска од владејачката СДСМ. Оттаму им честитаат на сите граѓани и додававаат дека станува збор за заеднички постигнат успех. „Вратите на Алијансата се отворени, обезбедено е местото на Македонија во НАТО. Ова е остварување

СДСМ им честита на сите граѓани за добивањето на покана за влез во НАТО

СДСМ им честита на сите граѓани за добивањето на покана за влез во НАТО

Од Социјал демократскиот сојуз на Македонија им ја честита поканата за влез во НАТО на сите граѓани. Членството во НАТО не значи само обезбедена сигурност и стабилност, тоа значи и повеќе инвестиции, велат од партијата. „Остварен е уште еден историски успех на Македонија и нејзините граѓани. Република Македонија доби покана за влез во НАТО. СДСМ им

СДСМ: Поканата за влез во НАТО е историски успех

СДСМ: Поканата за влез во НАТО е историски успех

„Остварен е уште еден историски успех на Македонија и нејзините граѓани. Република Македонија доби покана за влез во НАТО. СДСМ им честита на сите граѓани. Заедно успевме. Вратите на Алијансата се отворени, обезбедено е местото на Македонија во НАТО. Влезот во НАТО е остварување на врвните стратешки цели на Македонија, поставени уште од денот на нејзиното

СДСМ: Поканата за влез во НАТО е историски успех, Македонија незапирливо оди напред

СДСМ: Поканата за влез во НАТО е историски успех, Македонија незапирливо оди напред

Остварен е уште еден историски успех на Македонија и нејзините граѓани. Република Македонија доби покана за влез во НАТО, истакнуваат денеска од владејачката СДСМ. Оттаму им честитаат на сите граѓани и додававаат дека станува збор за заеднички постигнат успех. „Вратите на Алијансата се отворени, обезбедено е местото на Македонија во НАТО. Ова е остварување

СДСМ: Поканата за влез во НАТО е историски успех

СДСМ: Поканата за влез во НАТО е историски успех

Остварен е уште еден историски успех на Македонија и нејзините граѓани. Република Македонија доби покана за влез во НАТО, се вели во соопштението од СДСМ. „СДСМ им честита на сите граѓани. Заедно успевме. Вратите на Алијансата се отворени,  обезбедено е местото на Македонија во НАТО. Влезот во НАТО е остварување на врвните стратешки цели на Македонија,

СДСМ: Поканата за влез во НАТО е историски успех

СДСМ: Поканата за влез во НАТО е историски успех

СДСМ им честита на сите граѓани. Заедно успевме. Вратите на Алијансата се отворени, обезбедено е местото на Македонија во НАТО. Влезот во НАТО е остварување на врвните стратешки цели на Македонија, поставени уште од денот на нејзиното осамостојување. Се оставруваат децениските заложби на претходните и сегашните генерации, се обезбедува стабилноста,

СДСМ: НАТО не значи само стабилност, туку и повеќе пари во секое семејство

СДСМ: НАТО не значи само стабилност, туку и повеќе пари во секое семејство

Со поканата за влез во НАТО Македонија оствари уште еден историски успех за државата и нејзините граѓани, соопшти владејачкиот СДСМ. „Влезот во НАТО е остварување на врвните стратешки цели на Македонија, поставени уште од денот на нејзиното осамостојување. Се остваруваат децениските заложби на претходните и сегашните генерации, се обезбедува стабилноста,