притисни ентер »

Microsoft реши голем проблем со Windows – враќање на избришаните датотеки
Microsoft реши голем проблем со Windows – враќање на избришаните датотеки

Microsoft реши голем проблем со Windows – враќање на избришаните датотеки

Знаеме дека сте запознаени со тоа ужасно чувство кога набрзина ќе избришете нешто, па ја празните корпата во Windows, и потоа си го правите животот пекол… Токму тоа ќе се смени, за да не се вознемирувате повеќе, а знаеме дека се нервирате… Microsoft додава своја Windows File Recovery алатка (командна линија), која ќе им овозможи на документите и датотеките

Microsoft реши голем проблем со Windows – враќање на избришаните датотеки

Microsoft реши голем проблем со Windows – враќање на избришаните датотеки

Знаеме дека сте запознаени со тоа ужасно чувство кога набрзина ќе избришете нешто, па ја празните корпата во Windows, и потоа си го правите животот пекол… Токму тоа ќе се смени, за да не се вознемирувате повеќе, а знаеме дека се нервирате… Microsoft додава своја Windows File Recovery алатка (командна линија), која ќе им овозможи на документите и датотеките