притисни ентер »

Средба Заев – Црвенковски, поддршка за организација на регионална конференција „Проширувањето на ЕУ на крстопат“
Средба Заев – Црвенковски, поддршка за организација на регионална конференција „Проширувањето на ЕУ на крстопат“

Средба Заев – Црвенковски, поддршка за организација на регионална конференција „Проширувањето на ЕУ на крстопат“

Премиерот Зоран Заев денеска го прими поранешниот претседател на Република Македонија, Бранко Црвенковски, кој на оваа средба дојде во својство на член на Подгорочкиот клуб на поранешни претседатели на држави и шефови на влади на земјите од регионот. Како што соопшти владината прес-служба, за време на средбата, поранешниот претседател Црвенковски го

Заев се виде со Црвенковски

Заев се виде со Црвенковски

Заев се виде со Црвенковски Премиерот Зоран Заев се сретна со поранешниот претседател Бранко Црвенковски, на разговори околу иницијативата на Подгорочкиот клуб, да организира регионална конференција во Скопје, на тема „Проширувањето на ЕУ на крстопат“. Конференцијата треба да се одржи на почетокот на јуни и треба обезбеди поддршка за членство на земјите

Заев оствари средба со Бранко Црвенковски

Заев оствари средба со Бранко Црвенковски

Премиерот Зоран Заев денеска го прими поранешниот претседател на Република Македонија, Бранко Црвенковски, кој на оваа средба дојде во својство на член на Подгорочкиот клуб на поранешни претседатели на држави и шефови на влади на земјите од регионот. Како што соопшти владината прес-служба, за време на средбата, поранешниот претседател Црвенковски го

Заев прифати покана од Црвенковски: Ќе поддржи конференција за значењето на ЕУ за регионот

Заев прифати покана од Црвенковски: Ќе поддржи конференција за значењето на ЕУ за регионот

Премиерот, Зоран Заев, денеска беше домаќин на поранешниот претседател на државата, Бранко Црвенковски, кој на оваа средбата се појави во својство на член на Подгорочкиот клуб на поранешни претседатели на држави и шефови на влади на земјите од регионот. Како што информираат од владината прес-служба, Црвенковски го информирал Заев за иницијативата Подгорочкиот

СРЕДБА ЗАЕВ-ЦРВЕНКОВСКИ: Разговараа за важен регионален настан

СРЕДБА ЗАЕВ-ЦРВЕНКОВСКИ: Разговараа за важен регионален настан

Иницијативата на Подгорочкиот клуб, беше темата на која дискутираа премиерот Зоран Заев и екс претседателот на државата, Бранко Црвенковски. Двајцата разговараа да се организира регионална конференција во Скопје, на тема „Проширувањето на ЕУ на крстопат“. Конференцијата треба да се одржи на почетокот на јуни и треба обезбеди поддршка за членство на

Заев се сретна со Црвенковски

Заев се сретна со Црвенковски

Премиерот Зоран Заев се сретна со поранешниот претседател Бранко Црвенковски, кој на оваа средба дојде во својство на член на Подгорочкиот клуб на поранешни претседатели на држави и шефови на влади на земјите од регионот. Како што соопшти владината прес-служба, за време на средбата, Црвенковски го информира л премиерот за иницијативата Подгорочкиот

Заев ја прифати поканата од Црвенковски да поддржи конференција за значењето на ЕУ за регионот

Заев ја прифати поканата од Црвенковски да поддржи конференција за значењето на ЕУ за регионот

Премиерот Зоран Заев, денеска, му беше домаќин на поранешниот претседател на државата, Бранко Црвенковски, кој на оваа средба се појави во својство на член на Подгорочкиот клуб на поранешни претседатели на држави и шефови на влади на земјите од регионот. Како што информираат од владината прес-служба, Црвенковски го информирал Заев за иницијативата

Заев се сретна со Црвенковски

Заев се сретна со Црвенковски

Премиерот Зоран Заев објави дека се сретнал со поранешниот претседател Бранко Црвенковски, каде бил информиран за конференцијата во организација на Подгоричкиот клуб на поранешни претседатели на држави и шефови на влади на земјите од регионот. -Со задоволство ја прифатив поканата да ја поддржам регионалната конференцијата „Проширувањето на ЕУ на крстопат“

Бранко Црвенковски на гости кај Зоран Заев

Бранко Црвенковски на гости кај Зоран Заев

Претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Зоран Заев денеска го прими поранешниот Претседател на Република Македонија, Бранко Црвенковски, кој на оваа средба дојде во својство на член на Подгоричкиот клуб на поранешни претседатели на држави и шефови на влади на земјите од регионот. За време на средбата, поранешниот Претседател на државата

Заев прифати покана од Црвенковски: Ќе поддржи конференција за значењето на ЕУ за регионот

Заев прифати покана од Црвенковски: Ќе поддржи конференција за значењето на ЕУ за регионот

Премиерот, Зоран Заев, денеска беше домаќин на поранешниот претседател на државата, Бранко Црвенковски, кој на оваа средбата се појави во својство на член на Подгорочкиот клуб на поранешни претседатели на држави и шефови на влади на земјите од регионот. Како што информираат од владината прес-служба, Црвенковски го информирал Заев за иницијативата Подгорочкиот