притисни ентер »

Во Аеродром 497 граѓани добија субвенции за тротинети и велосипеди
Во Аеродром 497 граѓани добија субвенции за тротинети и велосипеди

Во Аеродром 497 граѓани добија субвенции за тротинети и велосипеди

Градоначалникот Тимчо Муцунски денеска ги потпиша решенијата за доделување паричен надоместок за секој купен велосипед или електричен тротинет. Од објавувањето на повикот, па се до исцрпувањето на предвидените средства, апликации за добивање на овие субвенции поднесоа 549 граѓани, од кои вкупно 497 ги имале поднесени сите потребни документи и ќе добијат

500 аеродромци добиваат субвенции за велосипед и електричен тротинет – Муцунски ги потпиша решенијата

500 аеродромци добиваат субвенции за велосипед и електричен тротинет – Муцунски ги потпиша решенијата

Градоначалникот на Општина Аеродром, Тимчо Муцунски денеска ги потпиша решенијата за доделување паричен надоместок за секој купен велосипед или електричен тротинет, за што неодамна Општина Аеродром објави јавен повик. Од објавувањето на повикот, па сè до исцрпувањето на предвидените средства, апликации за добивање на овие субвенции поднесоа 549 граѓани,

500 аеродромци добиваат субвенции за велосипед и електричен тротинет – Муцунски ги потпиша решенијата

500 аеродромци добиваат субвенции за велосипед и електричен тротинет – Муцунски ги потпиша решенијата

Градоначалникот на Општина Аеродром, Тимчо Муцунски денеска ги потпиша решенијата за доделување паричен надоместок за секој купен велосипед или електричен тротинет, за што неодамна Општина Аеродром објави јавен повик. Од објавувањето на повикот, па сè до исцрпувањето на предвидените средства, апликации за добивање на овие субвенции поднесоа 549 граѓани,

Општина Аеродром: 500 аеродромци добиваат субвенции за еколошки превоз

Општина Аеродром: 500 аеродромци добиваат субвенции за еколошки превоз

Денеска градоначалникот на Општина Аеродром, Тимчо Муцунски, ги потпиша решенијата за доделување паричен надоместок за секој купен велосипед или електричен тротинет, за што неодамна Општина Аеродром објави јавен повик. Од објавувањето на повикот, па сè до исцрпувањето на предвидените средства, апликации за добивање на овие субвенции поднесоа 549 граѓани,

500 аеродромци добиваат субвенции за еколошки превоз

500 аеродромци добиваат субвенции за еколошки превоз

Денеска градоначалникот на Општина Аеродром, Тимчо Муцунски, ги потпиша решенијата за доделување паричен надоместок за секој купен велосипед или електричен тротинет, за што неодамна Општина Аеродром објави јавен повик. Од објавувањето на повикот, па сè до исцрпувањето на предвидените средства, апликации за добивање на овие субвенции поднесоа 549 граѓани,

Околу 500 жители на Општина Аеродром ќе добијат субвенции за еколошки превоз

Околу 500 жители на Општина Аеродром ќе добијат субвенции за еколошки превоз

Градоначалникот на Општина Аеродром Тимчо Муцунски денеска ги потпиша решенијата за доделување паричен надомест за секој купен велосипед или електричен тротинет. Како што информира Општина Аеродром, за оваа цел неодамна беше објавен јавен повик. Од објавувањето на повикот, па се до исцрпувањето на предвидените средства, апликации за добивање на овие

Муцунски ги потпиша решенијата за субвенции за велосипеди и е-тротинети

Муцунски ги потпиша решенијата за субвенции за велосипеди и е-тротинети

Градоначалникот Тимчо Муцунски денеска ги потпиша решенијата за доделување паричен надоместок за секој купен велосипед или електричен тротинет. Од објавувањето на повикот, па се до исцрпувањето на предвидените средства, апликации за добивање на овие субвенции поднесоа 549 граѓани, од кои вкупно 497 ги имале поднесени сите потребни документи и ќе добијат

500 аеродромци добиваат субвенции за еколошки превоз

500 аеродромци добиваат субвенции за еколошки превоз

Денеска градоначалникот на Општина Аеродром, Тимчо Муцунски, ги потпиша решенијата за доделување паричен надоместок за секој купен велосипед или електричен тротинет, за што неодамна Општина Аеродром објави јавен повик. Од објавувањето на повикот, па сè до исцрпувањето на предвидените средства, апликации за добивање на овие субвенции поднесоа 549 граѓани,

Муцунски ги потпиша решенијата, 500 аеродромци добиваат субвенции за еколошки превоз

Муцунски ги потпиша решенијата, 500 аеродромци добиваат субвенции за еколошки превоз

Денеска градоначалникот на Општина Аеродром, Тимчо Муцунски, ги потпиша решенијата за доделување паричен надоместок за секој купен велосипед или електричен тротинет, за што неодамна Општина Аеродром објави јавен повик. Од објавувањето на повикот, па сè до исцрпувањето на предвидените средства, апликации за добивање на овие субвенции поднесоа 549 граѓани,