притисни ентер »

Априлијада на плоштадот во Автокоманда од 13 часот
Априлијада на плоштадот во Автокоманда од 13 часот

Априлијада на плоштадот во Автокоманда од 13 часот

Денеска, со почеток од 13:00 часот на плоштадот во Автокоманда ќе се одржи априлијада. За добрата детска забава ќе бидат задолжени Светот на Биби и детскиот фестивал Поточиња, а дечињата ќе имаат можност да другаруваат со омилените ликови од детските цртани филмови, велат од општина Гази Баба.

Априлијада на плоштадот во Автокоманда по повод денот на шегата

Априлијада на плоштадот во Автокоманда по повод денот на шегата

Денот на шегата – 1 Април денеска ќе биде одбележан со повеќе настани. Традиционално најмладите се маскираат со ликовите на омилените јунаци од цртаните филмови, и на повеќето организитени настани по повод денот на шегата се избираат најдобрите маски. Денес, 01.04.2024 година со почеток од 13:00 часот на плоштадот во Автокоманда ќе се оддржи априлијада,

Априлијада на плоштадот во Автокоманда од 13 часот

Априлијада на плоштадот во Автокоманда од 13 часот

Денеска, со почеток од 13:00 часот на плоштадот во Автокоманда ќе се одржи априлијада. За добрата детска забава ќе бидат задолжени Светот на Биби и детскиот фестивал Поточиња, а дечињата ќе имаат можност да другаруваат со омилените ликови од детските цртани филмови, велат од општина Гази Баба. Текстот Априлијада на плоштадот во Автокоманда од 13 часот

Попладнево „Априлијада“ на плоштадот во Автокоманда

Попладнево „Априлијада“ на плоштадот во Автокоманда

Денеска, со почеток од 13:00 часот на плоштадот во Автокоманда ќе се оддржи априлијада. За добрата детска забава ќе бидат задолжени Светот на Биби и детскиот фестивал Поточиња, а дечињата ќе имаат можност да другаруваат со омилените ликови од детските цртани филмови. Ги покануваме граѓаните да присуствуваат, велат од локалната самоуправа на Гази Баба

Априлијада на плоштадот во Автокоманда од 13 часот

Априлијада на плоштадот во Автокоманда од 13 часот

Денеска, со почеток од 13:00 часот на плоштадот во Автокоманда ќе се одржи априлијада. За добрата детска забава ќе бидат задолжени Светот на Биби и детскиот фестивал Поточиња, а дечињата ќе имаат можност да другаруваат со омилените ликови од детските цртани филмови, велат од општина Гази Баба.

Априлијада на плоштадот во Автокоманда од 13 часот

Априлијада на плоштадот во Автокоманда од 13 часот

Денеска, со почеток од 13:00 часот на плоштадот во Автокоманда ќе се одржи априлијада. За добрата детска забава ќе бидат задолжени Светот на Биби и детскиот фестивал Поточиња, а дечињата ќе имаат можност да другаруваат со омилените ликови од детските цртани филмови, велат од општина Гази Баба.

Априлијада на плоштадот во Автокоманда од 13 часот

Априлијада на плоштадот во Автокоманда од 13 часот

Денеска, со почеток од 13:00 часот на плоштадот во Автокоманда ќе се одржи априлијада. За добрата детска забава ќе бидат задолжени Светот на Биби и детскиот фестивал Поточиња, а дечињата ќе имаат можност да другаруваат со омилените ликови од детските цртани филмови, велат од општина Гази Баба. Текстот Априлијада на плоштадот во Автокоманда од 13 часот

Априлијада на плоштадот во Автокоманда од 13 часот

Априлијада на плоштадот во Автокоманда од 13 часот

Денеска, со почеток од 13:00 часот на плоштадот во Автокоманда ќе се одржи априлијада. За добрата детска забава ќе бидат задолжени Светот на Биби и детскиот фестивал Поточиња, а дечињата ќе имаат можност да другаруваат со омилените ликови од детските цртани филмови, велат од општина Гази Баба.