притисни ентер »

Утре без струја делови од скопските општини Карпош, Сарај и Центар
Утре без струја делови од скопските општини Карпош, Сарај и Центар

Утре без струја делови од скопските општини Карпош, Сарај и Центар

Поради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа утре без струја ќе останат дел од корисниците од општините Карпош и Сарај. Како што информираат од РЦУК Скопје, без струја утре од 08:00 до 10:00 часот ќе бидат корисниците од бул. „Партизански одреди“ згр. бр. 149 (Порта Влае) во општина Карпош, а од 10:00 до 13:30 часот, дел од с. Кондово во

Утре без струја делови од скопските општини Карпош, Сарај и Центар

Утре без струја делови од скопските општини Карпош, Сарај и Центар

Поради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа утре без струја ќе останат дел од корисниците од општините Карпош и Сарај. Како што информираат од РЦУК Скопје, без струја утре од 08:00 до 10:00 часот ќе бидат корисниците од бул. „Партизански одреди“ згр. бр. 149 (Порта Влае) во општина Карпош, а од 10:00 до 13:30 часот, дел од с. Кондово во

Утре без струја дел од општините Карпош и Сарај, задутре дел од Центар и Арачиново

Утре без струја дел од општините Карпош и Сарај, задутре дел од Центар и Арачиново

Заради технички зафати во дистрибутивната електромрежа утре без струја ќе останат дел од корисниците од општините Карпош и Сарај. Како што информираат од РЦУК Скопје, без струја утре од 8:00 до 10:00 часот ќе бидат корисниците од бул. „Партизански одреди“ згр. бр. 149 (Порта Влае) во Општина Карпош, а од 10:00 до 13:30 часот, дел од с. Кондово во Општина

Утре без струја дел од општините Карпош и Сарај

Утре без струја дел од општините Карпош и Сарај

Заради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа утре без струја ќе останат дел од корисниците од општините Карпош и Сарај. Заради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа утре без струја ќе останат дел од корисниците од општините Карпош и Сарај. Како што информираат од РЦУК Скопје, без струја утре од 08:00 до 10:00 часот ќе бидат корисниците

Утре без струја дел од општините Карпош и Сарај

Утре без струја дел од општините Карпош и Сарај

Како што информираат од РЦУК Скопје, без струја утре од 08:00 до 10:00 часот ќе бидат корисниците од бул. „Партизански одреди" згр. бр. 149 (Порта Влае) во општина Карпош, а од 10:00 до 13:30 часот, дел од с. Кондово во општина Сарај. Во  четврток, како што информираат од РЦУК Скопје, без струја од 09:00 до 12:00 часот, ќе бидат дел од ул. „Антон Панов"

Утре и в четврток без струја и вода повеќе улици во Скопје

Утре и в четврток без струја и вода повеќе улици во Скопје

Заради  технички зафати во дистрибутивната електро мрежа, без електрична енергија утре и в четврток ќе останат следните корисници: на ден 27.01.2021 година (среда ) од 08:00 до 10:00 часот, бул. Партизански одреди згр. бр. 149 (Порта Влае). (Општина  Карпош) од 10:00 до 13:30 часот, дел од с. Кондово. (Општина Сарај) на ден 28.01.2021 година ( четврток

Утре и в четврток без струја и вода повеќе улици во Скопје

Утре и в четврток без струја и вода повеќе улици во Скопје

Заради  технички зафати во дистрибутивната електро мрежа, без електрична енергија утре и в четврток ќе останат следните корисници: на ден 27.01.2021 година (среда ) од 08:00 до 10:00 часот, бул. Партизански одреди згр. бр. 149 (Порта Влае). (Општина  Карпош) од 10:00 до 13:30 часот, дел од с. Кондово. (Општина Сарај) на ден 28.01.2021 година ( четврток

Утре без струја дел од општините Карпош и Сарај

Утре без струја дел од општините Карпош и Сарај

Заради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа утре без струја ќе останат дел од корисниците од општините Карпош и Сарај. Како што информираат од РЦУК Скопје, без струја утре од 08:00 до 10:00 часот ќе бидат корисниците од бул. „Партизански одреди” згр. бр. 149 (Порта Влае) во општина Карпош, а од 10:00 до 13:30 часот, дел од с. Кондово во

Утре без струја дел од општините Карпош и Сарај

Утре без струја дел од општините Карпош и Сарај

Поради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа, утре без струја ќе останат дел од корисниците од општините Карпош и Сарај . Како што информираат од РЦУК Скопје , без струја утре од 8 до 10 часот ќе бидат корисниците од бул. „Партизански одреди” згр. бр. 149 (Порта Влае) во Општина Карпош, а од 10 до 13:30 часот, дел од с. Кондово во Општина

Дел од Скопје без струја

Дел од Скопје без струја

Заради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа утре без струја ќе останат дел од корисниците од општините Карпош и Сарај. Како што информираат од РЦУК Скопје, без струја утре од 08:00 до 10:00 часот ќе бидат корисниците од бул. „Партизански одреди“ згр. бр. 149 (Порта Влае) во општина Карпош, а од 10:00 до 13:30 часот, дел од с. Кондово во