притисни ентер »

Вчера во скопската зоолошка градина се роди бебе лемур
Вчера во скопската зоолошка градина се роди бебе лемур

Вчера во скопската зоолошка градина се роди бебе лемур

„Неделна радост во Скопје ЗОО – имаме бебе лемур. Прстенопашестите лемури се загрозен вид и во природата се останати само околу 2.200-2.400 лемури. Нашата зоолошка е една од ретките каде што секоја година се раѓаат по неколку лемурчиња и со тоа работиме на продолжување на видот“, објави скопската зоолошка градина на фејсбук. Минатата година, велат

Бебе од редок вид на лемур се роди во Скопје ЗОО

Бебе од редок вид на лемур се роди во Скопје ЗОО

Во скопската зоолошка градина се роди бебе лемур. Радост во Скопје ЗОО – имаме бебе лемур. Прстенопашестите лемури се загрозен вид и во природата се останати само околу 2.200-2.400 лемури. Нашата зоолошка е една од ретките каде што секоја година се раѓаат по неколку лемурчиња и со тоа работиме на продолжување на видот – објавија од зоолошка градина

Бебе лемур во скопската зоолошка

Бебе лемур во скопската зоолошка

„Неделна радост во Скопје Зоо- Имаме бебе лемур Прстенопашестите лемури се загрозен вид и во природата се останати само околу 2200-2400 лемури. Нашата зоолошка е една од ретките каде што секоја година се раѓаат по неколку лемурчиња и со тоа работиме на продолжување на видот. Колку за споредба, минатата година се роди едно лемурче по подолго време во

Во Скопје ЗОО доби нов член – бебе лемур

Во Скопје ЗОО доби нов член – бебе лемур

Скопската зоолошка е една од ретките каде што секоја година се раѓаат по неколку лемурчиња и со тоа работиме на продолжување на видот. Прстенопашестите лемури се загрозен вид и во природата се останати само околу 2200-2400 лемури, соопштија денеска од Скопје ЗОО. Колку за споредба, велат оттаму, минатата година се роди едно лемурче по подолго време

Скопската зоолошка градина има новороденче, редок вид на лемур ФОТО

Скопската зоолошка градина има новороденче, редок вид на лемур ФОТО

Денеска во скопската зоолошка градина се роди бебе лемур, објави Зоолошката градина на Фејсбук. „Неделна радост во Скопје ЗОО – имаме бебе лемур. Прстенопашестите лемури се загрозен вид и во природата се останати само околу 2.200-2.400 лемури. Нашата зоолошка е една од ретките каде што секоја година се раѓаат по неколку лемурчиња и со тоа работиме

Неделна радост во Зоолошка, се роди бебе лемур

Неделна радост во Зоолошка, се роди бебе лемур

Неделна радост во скопската Зоолошка градина каде денес се роди бебе лемур. Убавата вест беше споделена на социјалните мрежи. Радоста е уште поголема затоа што скопската зоолошка е една од ретките каде каде што секоја година се раѓаат по неколку лемурчиња. „Колку за споредба, минатата година се роди едно лемурче по подолго време во зоолошката во Москва

Неделна радост во Зоолошка, се роди бебе лемур

Неделна радост во Зоолошка, се роди бебе лемур

Неделна радост во скопската Зоолошка градина каде денес се роди бебе лемур. Убавата вест беше споделена на социјалните мрежи. Радоста е уште поголема затоа што скопската зоолошка е една од ретките каде каде што секоја година се раѓаат по неколку лемурчиња. „Колку за споредба, минатата година се роди едно лемурче по подолго време во зоолошката во Москва

Се роди прстенопашест лемур во скопската зоолошка градина

Се роди прстенопашест лемур во скопската зоолошка градина

Денеска во скопската зоолошка градина се роди бебе лемур, оваа вест ја споделија од зоолошката градина на фејсбук. „Неделна радост во Скопје Зоо - Имаме бебе лемур Прстенопашестите лемури се загрозен вид и во природата се останати само околу 2200-2400 лемури. Нашата зоолошка е една од ретките каде што секоја година се раѓаат по неколку лемурчиња и