притисни ентер »

21 Урнебесно лоши портрети на познати личности во Пикасо стил
21 Урнебесно лоши портрети на познати личности во Пикасо стил

21 Урнебесно лоши портрети на познати личности во Пикасо стил

Австралискиот „уметник“ Twitter Picasso создава портрети со славни славни и тие се катастрофални. Илустрациите се толку лоши, што всушност се добри. Наменските гротескни карикатури се полни со мали детали инспирирани од тетоважите, облеката и обликот на телото на субјектите, нудејќи смешно прецизно претставување на некои од најпознатите луѓе во забавната