притисни ентер »

Италијанската кошаркарка не можеше да го одбие Плејбој
Италијанската кошаркарка не можеше да го одбие Плејбој

Италијанската кошаркарка не можеше да го одбие Плејбој

Италијанската кошаркарка Валентина Вињали  конечно донесе одлука и се соблече за Плејбој.  Вињали освен кошарка, се занимава и со макенекство. Таа учествуваше и на изборот за убавина , Мис на Италија, кога пред девет години се беше во финалето на изборот за најубава Италијанка View this post on Instagram Buongiorno Dublino! Oggi vado a visitare le

Италијанска кошаркарка се соблече за Плејбој

Италијанска кошаркарка се соблече за Плејбој

Италијанската кошаркарка Валентина Вињали се соблече за Плејбој.  Таа освен кошарка, се занимава и со макенекство. Таа учествуваше и на изборот за убавина , Мис на Италија, кога пред девет години се беше во финалето на изборот за најубава Италијанка. View this post on Instagram I don’t care about anyone not liking me, you bitches barely like yourselves

Италијанска кошаркарка се соблече за Плејбој

Италијанска кошаркарка се соблече за Плејбој

Италијанската кошаркарка Валентина Вињали се соблече за Плејбој.  Таа освен кошарка, се занимава и со макенекство. Таа учествуваше и на изборот за убавина , Мис на Италија, кога пред девет години се беше во финалето на изборот за најубава Италијанка. View this post on Instagram I don’t care about anyone not liking me, you bitches barely like yourselves

Кошаркарската убавица која се соблече за Плејбој

Кошаркарската убавица која се соблече за Плејбој

Валентина Вињали успешно го комбинира манекенството и кошарката. Италијанката Валентина Вињали е најубавата кошаркарка на светот која во слободно време работи и како манекенка. Потврда за нејзината убавина и езборот за Мис на Италија кога пред девет години се најде во финалето на изборот за најубава Италијанка. View this post on Instagram #GAMEDAY