притисни ентер »

Eвропската шампионка во кревање тегови доби суспензија од осум години!
Eвропската шампионка во кревање тегови доби суспензија од осум години!

Eвропската шампионка во кревање тегови доби суспензија од осум години!

Двократната европска шампионка во кревање на тегови, Романката, Кристина Јову е суспендиран на осум години за кршење на правилата за анти-допинг, според веб-страницата на Меѓународната федерација за кревање тегови (ИВФ). Како што се наведува во информацијата, суспензијата на 27-годишната Јову ќе се смета од 15 декември 2018 година. Романката беше дисквалификувана

Двократната европска шампионка во кревање тегови од Романија дисквалификувана осум години поради допинг

Двократната европска шампионка во кревање тегови од Романија дисквалификувана осум години поради допинг

Двократната европска шампионка во кревање на тегови, Романката, Кристина Јову е суспендиран на осум години за кршење на правилата за анти-допинг, според веб-страницата на Меѓународната федерација за кревање тегови (ИВФ). Како што се наведува во информацијата, суспензијата на 27-годишната Јову ќе се смета од 15 декември 2018 година. Романката беше дисквалификувана

Двократната европска шампионка во кревање тегови од Романија дисквалификувана осум години поради допинг

Двократната европска шампионка во кревање тегови од Романија дисквалификувана осум години поради допинг

Двократната европска шампионка во кревање на тегови, Романката, Кристина Јову е суспендиран на осум години за кршење на правилата за анти-допинг, според веб-страницата на Меѓународната федерација за кревање тегови (ИВФ). Како што се наведува во информацијата, суспензијата на 27-годишната Јову ќе се смета од 15 декември 2018 година. Романката беше дисквалификувана

Двократната европска шампионка во кревање тегови од Романија дисквалификувана осум години поради допинг

Двократната европска шампионка во кревање тегови од Романија дисквалификувана осум години поради допинг

Букурешт, 26 март 2020 (МИА) – Двократната европска шампионка во кревање на тегови, Романката, Кристина Јову е суспендиран на осум години за кршење на правилата за анти-допинг, според веб-страницата на Меѓународната федерација за кревање тегови (ИВФ). Како што се наведува во информацијата, суспензијата на 27-годишната Јову ќе се смета од 15 декември

Двократната европска шампионка во кревање тегови од Романија дисквалификувана осум години поради допинг

Двократната европска шампионка во кревање тегови од Романија дисквалификувана осум години поради допинг

Двократната европска шампионка во кревање на тегови, Романката, Кристина Јову е суспендиран на осум години за кршење на правилата за анти-допинг, според веб-страницата на Меѓународната федерација за кревање тегови (ИВФ). Букурешт, 26 март 2020 (МИА) – Двократната европска шампионка во кревање на тегови, Романката, Кристина Јову е суспендиран на осум

Двократната европска шампионка во кревање тегови од Романија дисквалификувана осум години поради допинг

Двократната европска шампионка во кревање тегови од Романија дисквалификувана осум години поради допинг

Двократната европска шампионка во кревање на тегови, Романката, Кристина Јову е суспендиран на осум години за кршење на правилата за анти-допинг, според веб-страницата на Меѓународната федерација за кревање тегови (ИВФ). Како што се наведува во информацијата, суспензијата на 27-годишната Јову ќе се смета од 15 декември 2018 година. Романката беше дисквалификувана