притисни ентер »

Избувна голем пожар во регионалната телевизија „ВИС“
Избувна голем пожар во регионалната телевизија „ВИС“

Избувна голем пожар во регионалната телевизија „ВИС“

Против пожарната екипа од Струмица информира дека околу 2 часот во просториите на Регионалната телевизија „ВИС“, како и просториите на еден текстилен погон и Социјалниот повеќенаменски центар на општина Струмица избувнал голем пожар. ТППЕ Струмица веднаш по првата дојава со 1ПП возило и 5 пожарникари излегла на локацијата на пожарот, а поради сериозноста

Во пожар изгореа ТВ „Вис“ и други субјекти, а повредени се и пожарникари

Во пожар изгореа ТВ „Вис“ и други субјекти, а повредени се и пожарникари

Денес, (среда) 25.03.2020 година, околу 02.00 часот, во просториите на Регионалната телевизија „ВИС“ како и простории на еден текстилен погон и Социјалниот повеќенаменски центар на општина Струмица избувна голем пожар. ТППЕ Струмица веднаш по првата дојава со 1 ПП возило и 5 пожарникари излезе на локацијата на пожарот. Поради сериозноста на пожарот

Пожар во објект на струмичката касарна – изгоре регионалната ТВ Канал ВИС

Пожар во објект на струмичката касарна – изгоре регионалната ТВ Канал ВИС

Утрово околу 2 часот по полноќ, од засега сеуште непознати причини, избувна пожар во зграда од поранешната струмичка касарна каде функционираат повеќе приватни субјекти меѓу кои и регионалната телевизиска станица Канал Вис. Повеќе од 6 часа траеше гаснењето на пожарот кој предизвика огромна матријална штета. Во локализирањето на огнената стихија учествуваа

Изгоре телевизија „ВИС“ во Струмица

Изгоре телевизија „ВИС“ во Струмица

Embedded video for Изгоре телевизија „ВИС“ во Струмица Изгоре регионалната телевизија Вис од Струмица. Во пожарот целосно се изгорени  просториите на телевизијата со комплетната опрема, а зафатени се и простории на неколку други компании кои се сместени во истата зграда како што е еден текстилен погон,  но и дел од повеќенаменскиот социјален центар

Во пожар изгоре регионалната телевизија „ВИС“ од Струмица

Во пожар изгоре регионалната телевизија „ВИС“ од Струмица

Во пожар изгоре регионалната телевизија „ВИС“ од Струмица Синоќа околу 2 часот по полноќ во пожар изгореа просториите на Регионалната телевизија „ВИС“ во Струмица, а зафатени се и простории на еден текстилен погон и Социјалниот повеќенаменски центар на општина Струмица. Во пожарот полесно се повредени и тројца пожарникари, кои учествувале во гаснењето

Пожар во зградата на поранешната касарна, гореше и ТВ канал ВИС

Пожар во зградата на поранешната касарна, гореше и ТВ канал ВИС

Рано утрово околу 2 часот изби пожар во зградата на поранешната касарна каде се сместени просториите на регионалната ТВ канал ВИС. Во пожарот кој изби зафатени беа телевизкото студио и техниката, но гореа и останатите субјекти сместени во зградата. Противпожарната екипа е се уште на терен и се обидуваат да го локализира пожарот. Увидна екипа на полицијата

ДЕТАЛИ ЗА ПОЖАРОТ ВО ТВ ВИС: Го гаснеле 6 часа, повредени тројца пожарникари

ДЕТАЛИ ЗА ПОЖАРОТ ВО ТВ ВИС: Го гаснеле 6 часа, повредени тројца пожарникари

Синоќа околу 2 часот во пожар изгореа просториите на Регионалната телевизија „ВИС“ во Струмица, а зафатени се и простории на еден текстилен погон и Социјалниот повеќенаменски центар на општина Струмица. Во пожарот полесно се повредени и тројца пожарникари, кои учествувале во гаснењето на пожарот. Според командирот на ТППЕ Струмица, Александар Гудев

ДЕТАЛИ ЗА ПОЖАРОТ ВО ТВ ВИС: Го гаснеле 6 часа, повредени тројца пожарникари

ДЕТАЛИ ЗА ПОЖАРОТ ВО ТВ ВИС: Го гаснеле 6 часа, повредени тројца пожарникари

Синоќа околу 2 часот во пожар изгореа просториите на Регионалната телевизија „ВИС“ во Струмица, а зафатени се и простории на еден текстилен погон и Социјалниот повеќенаменски центар на општина Струмица. Во пожарот полесно се повредени и тројца пожарникари, кои учествувале во гаснењето на пожарот. Според командирот на ТППЕ Струмица, Александар Гудев

Пожар во ТВ ВИС, Струмица – гореа студиото и техниката

Пожар во ТВ ВИС, Струмица – гореа студиото и техниката

Утрово изби пожар во зградата во која се наоѓаат просториите на ТВ ВИС во Струмица. Од телевизијата пренесуваат дека пожарот ги зафати телевизиското студио и техниката, но и останатите субјекти кои се сместени во зградата. Поголем дел од опремата е изгорен, а дел е уништен од водата за време на гасењето на огнот. Засега не е познато кои се причините

Пожарот во ТВ ВИС бил гаснет повеќе од шест часа, повредени тројца пожарникари

Пожарот во ТВ ВИС бил гаснет повеќе од шест часа, повредени тројца пожарникари

Синоќа околу 2 часот во пожар изгореа просториите на Регионалната телевизија „ВИС“ во Струмица, а зафатени се и простории на еден текстилен погон и Социјалниот повеќенаменски центар на општина Струмица. Во пожарот полесно се повредени и тројца пожарникари, кои учествувале во гаснењето на пожарот. Според командирот на ТППЕ Струмица, Александар Гудев